Επική Ρόμα! Πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa στην παράταση κόντρα στη Φέγενορντ (ΒΙΝΤΕΟ)


Επική Ρόμα! Πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa στην παράταση κόντρα στη Φέγενορντ (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Επική πρόκριση για τους Τζιαλορόσι που κατάφεραν μετά την διαδικασία της παράτασης να γυρίσουν το 0-1 που είχαν χάσει στον πρώτο αγώνα από την ολλανδική ομάδα και με σκορ 4-1 να βρεθούν στα ημιτελικά του Europa League. Οι παίκτες του Μουρίνιο βρέθηκαν ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό με τον Ντιμπάλα να σκοράρει στο 89′ και να κάνει το σκορ 2-1, στέλνοντας την αναμέτρηση στο έξτρα μισάωρο, με τους Σπινατσόλα και Παϊσάο να έχουν σκοράρει νωρίτερα, ενώ Ελ Σαραουί και Πελγκρίνι οδήγησαν τους Ρωμαίους στην μεγάλη νίκη.



Europa League: Με την πλάτη στον… τοίχο ήταν η Ρόμα μετά την ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Φέγενορντ με το 0-0 να παραμένει μέχρι το 60′ όταν εκείνη την στιγμή ο Σπινατσόλα βρήκε δίχτυα κάνοντας το Ολίμπικο να… εκραγεί.

Το παιχνίδι για τους Τζιαλορί πήγε να… στραβώσει όταν στο 80′ οι Ολλανδοί θα ισοφαρίσουν με τέρμα του Παϊσάο, όμως ο Ντιμπάλα με εκπληκτική ενέργεια στο 89′ θα κάνει το 2-1 στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση. 

  Άσχημες εξελίξεις! Νεκρός ο 16χρονος που αγνοείτο στον Άλιμο

Κάπου εκεί το σύνολο του Μουρίνιο θα ανεβάσει ταχύτητα με τον Ελ Σαραουί στο 101′ να κάνει το σκορ 3-1 δίνοντας το έναυσμα για το… πάρτι στις εξέδρες, ενώ ο Πελεγκρίνι στο 109′ θα διαμορφώσει το τελικό 4-1 στέλνοντας τους Ρωμαίους στα ημιτελικά του Europa League όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερ Λεβερκούζεν.  

 

Διαβάστε επίσης: