Αυτόν τον παίκτη περιμένει ο Ραζβάν ενόψει ΠΑΟ – Το πήρε απόφαση – Ο αντί-Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ (Vid)


Αυτόν τον παίκτη περιμένει ο Ραζβάν ενόψει ΠΑΟ – Το πήρε απόφαση – Ο αντί-Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ (Vid)


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ.



ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανεβάζει στροφές στους ρυθμούς των προπονήσεων και προετοιμάζει τους παίκτες του για μια αναμέτρηση ειδικών συνθηκών απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα.

Ο Ρουμάνος κοουτς περιμένει τον Τζουάν Σάστρε για να ειναι στο 100% και να πάρει θέση στην ενδεκάδα του αγώνα, με τον Ισπανό να μπαίνει σταδιακά σε ομαδικό τέμπο προπόνησης. Εκτιμάται από το ιατρικό τιμ ότι θα είναι έτοιμος για να παίξει την Κυριακή ο Σάστρε σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Ακόμα δεν έχουν αρχίσει οι δοκιμές για την ενδεκάδα του ντέρμπι, παρόλα αυτά είναι δεδομένο μετά από τέσσερις αγωνες ήδη που έχουν παίξει ανάμεσα τους (δυο στο πρωτάθλημα, δυο στο Κύπελλο) δεν υπάρχουν και πολλά για να κρύψουν οι δυο προπονητές. Από την στιγμή που θα λείψει ο Κάλεντ Νάρεϊ, το πιο πιθανό σενάριο είναι να περάσει ως βασικός ο Τάισον για να παίξει αριστερό εξτρέμ, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να παίζει στα δεξιά σε μια πιο φυσική θέση για αυτόν στον αγωνιστικό χώρο.

  Έκπληξη με ξένο παίκτη από Αλόνσο ενόψει Σερρών - Η αποστολή του ΠΑΟ

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι Κυπέλλου στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε λίγα λεπτά συμμετοχής στο ντεμπούτο του είχε προλάβει να βάλει και το πρώτο του γκολ ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέλμπεργκ στα στόπερ ο Ολυμπιακός – “Δυνατός, δεν φοβάται, μπαίνει στις φάσεις – Βάλ’τον με Παπασταθόπουλο”!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

Διαβάστε επίσης: