Εξελίξεις με την κατάσταση του Μπράμπετς στον Άρη – Μαθαίνουν άμεσα αν μπορεί να παίξει στα play off


Εξελίξεις με την κατάσταση του Μπράμπετς στον Άρη – Μαθαίνουν άμεσα αν μπορεί να παίξει στα play off


Διαφ.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μιας και υπέστη κάταγμα στα πλευρά και θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει.



 

Άρης: Ο Γιακούμπ Μπράμπετς στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τραυματίστηκε, υπέστη κάταγμα στα πλευρά και θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει.

Ο Τσέχος ακόμη αναρρώνει και προφανώς δεν προπονείται με τις πιθανότητες για την ώρα να μην είναι με το μέρος του, στο αν θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ο Μπράμπετς θα υποβληθεί ξανά σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του και κατά πόσο έχει βελτιωθεί το τραύμα του. Από αυτές ενδεχομένως να διαφανεί και το κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά στα Playoffs και προς το τέλος του μίνι πρωταθλήματος. Αν και, αν ο Άρης έχει ήδη εξασφαλίσει τον στόχο του, δύσκολα η ομάδα θα ρισκάρει με την περίπτωσή του.

  Έκπληξη με ξένο παίκτη από Αλόνσο ενόψει Σερρών - Η αποστολή του ΠΑΟ

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέλμπεργκ στα στόπερ ο Ολυμπιακός – “Δυνατός, δεν φοβάται, μπαίνει στις φάσεις – Βάλ’τον με Παπασταθόπουλο”!

 

Διαβάστε επίσης: