Στην πρίζα στην ΑΕΚ με μεσοεπιθετικό… δαίμονα! Σαν τρελός τον ήθελε ο Αλμέιδα – Στο χέρι το Μελισσανίδη


Στην πρίζα στην ΑΕΚ με μεσοεπιθετικό… δαίμονα! Σαν τρελός τον ήθελε ο Αλμέιδα – Στο χέρι το Μελισσανίδη


Διαφ.

Έχει τεχνική, έκρηξη, φαντασία, εμπνεύσεις και διεισδύσεις, τα οποία είναι στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα σε κάθε παιχνίδι.



Το έχουμε πει και θα το ξαναγράφουμε, ότι απ’ όλες τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι του 2022, μία ήταν αυτή που επιθυμούσε διακαώς ο Ματίας Αλμέιδα. Ο λόγος για τον Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός άσος ήταν η καψούρα του Αργεντινού τεχνικού, έγινε ένα μικρό σίριαλ με την υπόθεσή του, εν τέλει όμως στα μέσα Ιουλίου προέκυψε συμφωνία της Θέλτα με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, χωρίς οψιόν αγοράς.

Ο Μεξικανός έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Κερέταρο. Το 2016 τον απέκτησε η Σίβας Γουαδαλαχάρα, όπου έμεινε για τρία χρόνια. Στη συνέχεια τον απέκτησε η Κρους Αζούλ έναντι 10 εκατ. Ευρώ και το 2022 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφού για πρώτη πέρασε τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τη Θέλτα ως ελεύθερος.

Στο Βίγο όμως δεν του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες! Έτσι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έβλεπε την Ένωση ως μία ευκαιρία για να κάνει δυναμικό come back στην καριέρα του. Ήταν σίγουρος, γιατί ήξερε τον Αλμέιδα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Σίβας Γουαδαλαχάρα.

  Μονακό-Μπαρτσελόνα παρακολουθεί ο Μάικλ Τζόρνταν (ΒΙΝΤΕΟ)
 

 

Διαβάστε επίσης: