Με κόσμο στο Βόλο ο Παναθηναϊκός – Θα πάρει κανονικά εισιτήρια για το Πανθεσσαλικό!


Με κόσμο στο Βόλο ο Παναθηναϊκός – Θα πάρει κανονικά εισιτήρια για το Πανθεσσαλικό!


Διαφ.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν την ομάδα τους, όπως έκαναν και στο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.



Τις τελευταίες ώρες υπήρξε μία παραφιλολογία, σχετικά με το ότι ο Παναθηναϊκό δήθεν δεν θα έπαιρνε εισιτήρια για το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης (26/4) με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το μπέρδεμα (στοχευμένο ή μη) από τους κάποιους, έγινε λόγω μίας ανακοίνωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Ωστόσο ποτέ στην πράξη δεν τέθηκε κάποιο θέμα. Η οργανωμένη μετακίνηση που θεωρητικά απαγορεύεται, αφορά τις εκδρομές με πούλμαν των οργανωμένων οπαδών. Αυτός ο όρος υπήρχε και στο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, κάτι που δεν εμπόδισε τους φίλους του Τριφυλλιού να κάνουν… καταπράσινο το Πανθεσσαλικό, με περισσότερους από 15 χιλιάδες φιλάθλους του Παναθηναϊκού να δίνουν μοναδικό παλμό στις εξέδρες.

  Έσκασε μεταγραφή στον μπασκετικό Ολυμπιακό - Ανακοίνωση μεσημέρι Σαββάτου!

Επίσης, σημειώνεται πως ούτε από τον Αχιλλέα Μπέο έχει αλλάξει κάτι. Ο ισχυρός άνδρας και Δήμαρχος της πόλης είχε πει ότι όλες οι ομάδες πλην Άρη θα πάρουν κανονικά εισιτήρια στον Βόλο για τα πλέι οφ, πλην του Άρη φυσικά για τα δικά τους ζητήματα. Τίποτα δεν έχει μεταβληθεί από τότε, ενώ ούτε και στο ματς της κανονικής περιόδου υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα με τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό. Επομένως, λήξας ο συναγερμός.  


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: