Έδωσε απαντήσεις ξανά ο Γιαννακόπουλος – " Μπράβο στους Αγγελόπουλους γιατί…" – Αυτούς θα πάει μέχρι… τέλους


Έδωσε απαντήσεις ξανά ο Γιαννακόπουλος – ” Μπράβο στους Αγγελόπουλους γιατί…” – Αυτούς θα πάει μέχρι… τέλους


Διαφ.

Ακόμα ένα live στα social media έκανε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού όπου και αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα της ομάδας, ενώ παράλληλα έδωσε τα συγχαρητήριά του στους ισχυρούς άνδρες του Ολυμπιακού μιας και όπως είπε έφτιαξαν ομαδάρα.



Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Σε ερωτήσεις φίλων του Παναθηναϊκού απάντησε για ακόμα μια φορά, μέσω live στα social media, ο ισχυρός άνδρας της Πράσινης ΚΑΕ αρχικά μίλησε για τους αδελφούς Αγγελόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είπα δεν έχω καμία διάθεση για κόντρα με τους Αγγελόπουλους. Έβαλαν τα χρήματά τους, έκαναν επενδύσεις, έφτιαξαν μία ομαδάρα και μπράβο τους».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο των Ερυθρόλευκων που τον βρίζει στο ΣΕΦ λέγοντας: «Αυτοί που με βρίζουν όμως στο ΣΕΦ θα υποταχθούν και θα πάνε μέχρι τέλους και θα αλλάζουν πάλι κουρτίνες γιατί εγώ δεν πέφτω Α2».

«Η δική μας ομάδα δεν είναι καλή και αυτό έχει βαθιές ρίζες, αλλά ωχ αμάν αμάν, τσο και λο. Το αμάν το έχουμε, το λο το έχουμε, το τσο το παλεύουμε», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού.

  Τρελαίνει κόσμο ο Γιαμάλ! Έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ με τη Μονακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μένει ελεύθερος ο Ζέκα”, ανοιχτός ο δρόμος για επιστροφή στον Παναθηναϊκό – Το… θέλει σαν τρελός!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: