Πιστεύει στην ανατροπή ο Λουτσέσκου – Αυτά ζητάει από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει ΠΑΟ


Πιστεύει στην ανατροπή ο Λουτσέσκου – Αυτά ζητάει από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει ΠΑΟ


Διαφ.

Έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία του σεζόν με έξι αγωνιστικές να έχουν μείνει στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, ενώ υπάρχει και το… αόριστο στον τελικό του Κυπέλλου. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή της σεζόν τα λάθη στοιχίζουν και κάθε λάθος μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες.



 

ΠΑΟΚ: Έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία του σεζόν με έξι αγωνιστικές να έχουν μείνει στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, ενώ υπάρχει και το… αόριστο στον τελικό του Κυπέλλου. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή της σεζόν τα λάθη στοιχίζουν και κάθε λάθος μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναλύοντας τα τελευταία παιχνίδια έχει διαπιστώσει πως από σοβαρά λάθη δεν έχουν έρθει τα κατάλληλα αποτελέσματα και ζήτησε από του παίκτες του απόλυτη προσήλωση μέχρι τέλους. Αποτελεσματικότητα στην άμυνα αλλά και ευστοχία στην επίθεση.

Ο 54χρονος προπονητής ζητάει απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο από τους παίκτες. Για να πετύχει ο ΠΑΟΚ έως το τέλος, για να πάρει ένα τίτλο, όπως του αρμόζει, για να εξασφαλίσει μία καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα από την τέταρτη στην οποία βρίσκεται αυτή την χρονική στιγμή, πρέπει όλοι να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους. Όχι στο 100%, αλλά στο 150% όπως συνηθίζει να λέει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Σε τέτοια επίπεδα πρέπει να είναι η συγκέντρωση και η προσήλωση της ομάδας για να έρθει ένας τίτλος στην Τούμπα μέχρι το φινάλε.

  Μετά το "ναυάγιο" με Κιν - Με αυτόν τον κόουτς συζητά ο Αστέρας Τρίπολης

Από την Κυριακή, κόντρα στον Παναθηναϊκό για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει πρέπει να παρουσιαστεί συνεπής. Αυτές οι τοποθετήσεις του Λουτσέσκου, επαναλαμβάνονται με απλές φράσεις και μέσα στα αποδυτήρια. Όλοι ξέρουν πως η ομάδα βρίσκεται στην τελική ευθεία. Έχει έξι αγώνες στα πλέι οφ, εκεί όπου θεωρητικά έχει χάσει έδαφος για τις δύο πρώτες θέσεις, αλλά πρακτικά και μαθηματικά τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Εάν δεν παρουσιάσουν οι παίκτες του Δικεφάλου, το 150% της ενέργειας και της επιθετικότητας τους, δεν πρόκειται να πετύχουν τίποτα. Εφόσον το παρουσιάσουν, είναι ικανοί να αλλάξουν όλα τα δεδομένα και στο φινάλε της σεζόν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός ακόμη βαρύτιμου τροπαίου.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιο “ομάδα” από ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο ΠΑΟ – Τέλος οι… πολυτέλειες για Γιοβάνοβιτς – Ρυθμιστής ο ΠΑΟΚ

 

Διαβάστε επίσης: