Καλύτερα από Ολυμπιακό ο Μίτσελ – Συζητήσεις με ομάδα Champions League – "Αντίπαλος" ο Όσκαρ Γκαρθία!


Καλύτερα από Ολυμπιακό ο Μίτσελ – Συζητήσεις με ομάδα Champions League – “Αντίπαλος” ο Όσκαρ Γκαρθία!


Διαφ.

Τεράστια έκπληξη με τον Ισπανό, επιστρέφει στο κορυφαίο επίπεδο. Μπορεί η αποχώρησή του από το Λιμάνι να έγινε ξαφνικά και απότομα, ωστόσο η καλή δουλειά που έκανε τους τελευταίους μήνες, αναμένεται να του αποφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο, σε ομάδα με ευρωπαϊκη παρουσία.



Όλα δείχνουν πως ο Τζενάρο Γκατούζο θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού, διαδεχόμενος τον Ζοσέ Ανιγκό αλλά παίρνοντας ουσιαστικά την σκυτάλη από τον Μίτσελ, αφού ο Γάλλος λειτουργεί ως υπηρεσιακός τεχνικός.

Ο Γκατούζο αποτελεί προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πάντως εξέτασε (και εξετάζει ακόμα!) και άλλες περιπτώσεις προπονητών προτού καταλήξει -εκτός σοβαρού απροόπτου- στον Ιταλό. Ένας από αυτούς που ακούστηκαν για τον Ολυμπιακό ήταν ο Μπαράκ Μπαχάρ, που όμως όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ισραηλινός τεχνικός αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Σερβίας, απολαμβάνοντας μάλιστα ιδιαίτερα υψηλές αποδοχές. Τις τελευταίες μέρες γράφτηκε πως οι διαπραγματεύσεις «κόλλησαν» εξαιτίας των απαιτήσεων της Μακάμπι Χάιφα, όμως υπάρχει δεδομένη συμφωνία μεταξύ Μπαχάρ και Ερυθρού Αστέρα. Συνεπώς θα αποτελέσει έκπληξη εάν δεν βρεθεί η «χρυσή» τομή μεταξύ των ομάδων που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις.

  Αποκαλύψεις στο βίντεο Μαρσιάλ-Ηλιόπουλου! Μαγεία και κατακτήσεις
 

 

Διαβάστε επίσης: