Ατάκα Νικολογιάννη εν όψει ΠΑΟΚ – "Έτσι ξαναμπαίνει στην διεκδίκηση ο Ολυμπιακός – Κοιτάει τον εαυτό του ο ΠΑΟ"


Ατάκα Νικολογιάννη εν όψει ΠΑΟΚ – “Έτσι ξαναμπαίνει στην διεκδίκηση ο Ολυμπιακός – Κοιτάει τον εαυτό του ο ΠΑΟ”


Διαφ.

Η τακτική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το μεγάλο παιχνίδι των Πράσινων στην Τούμπα.



Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μπαίνουμε στις δύο εβδομάδες που θα κριθούν τα πάντα, στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των δύο ετών. Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό, θα μπει γερά στη διεκδίκηση του τίτλου και ο Ολυμπιακός», ήταν το πρώτο σχόλιο του ρεπόρτερ του Τριφυλλιού.

«Ο Γιοβάνοβιτς έχει τη λογική πως εμείς κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και αν πάρει τη νίκη, τότε θα έχει την τύχη στα χέρια του, απέναντι σε μία ομάδα που του δημιούργησε κάποια θέματα το προηγούμενο διάστημα. Έχει δουλέψει αρκετά πάνω στην τακτική ο προπονητής και πρέπει να ακολουθήσει το πλάνο του, για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα ενόψει του αγώνα με τον Βόλο και μετά ακολουθεί η ΑΕΚ», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόβλημα με τους διαιτητές στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ – Δεν έρχεται ο Γερμανός VARίστας – Ποιος Έλληνας παίρνει τη θέση του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: