"Βλέπει" Φενέρ ο Ολυμπιακός – "Δεν μπορεί να μην πάρει ένα ματς στην Πόλη" – Ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά! (Vid)


“Βλέπει” Φενέρ ο Ολυμπιακός – “Δεν μπορεί να μην πάρει ένα ματς στην Πόλη” – Ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά! (Vid)


Διαφ.

Ανάλυση Ζέρβα για το ζευγάρι των Ερυθρόλευκων με τη Φενέρ στα πλέι οφ της Euroleague.



Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού ενόψει των σημαντικών διπλών αγώνων με την Φενέρμπαχτσε στα playoffs της Euroleague, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι σημαντικό ότι μοιράστηκε ο χρόνος. Η προσοχή ήταν στον Σλούκα, ο οποίος δείχνει πως αποκτά ρυθμό και αν το βρει με το σουτ, θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι ο Σλούκας που θα κάνει και πάλι τη διαφορά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πιο σταθερή ομάδα από τη Φενέρ και με βάση αυτό έχει ένα μικρό έστω προβάδισμα έναντι της τουρκικής ομάδας. Είναι πολύ κρίσιμα τα δύο παιχνίδια, έτσι όπως είναι οι ομάδες και αν ο Ολυμπακός θωρακίσει την έδρα του, δεν μπορεί να μην πάρει ένα ματς στην Κωνσταντινούπολη».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Πάντα οι προπονητές παρουσιάζουν κάτι καινούργιο στα playoffs, πάντα υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης, αλλά πλέον οι ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά και από περίοδο σε περίοδο προσαρμόζεται ο αντίπαλος στην τακτική που μπορεί να ακολουθήσει μία ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Σλούκα και Μπλακ στον Ολυμπιακό – Χτυπούν μεγάλο σκόρερ από Ευρωλίγκα οι Αγγελόπουλοι!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: