Παίρνονται σοβαρές αποφάσεις στον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν – Το δίλημμα Μπότο – Ραζβάν


Παίρνονται σοβαρές αποφάσεις στον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν – Το δίλημμα Μπότο – Ραζβάν


Διαφ.

Η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη και φτάνει προς το τέλος της με πέντε αγωνιστικές για τα πλέι οφ και τον τελικό Κυπέλλου να εκκρεμεί για να ολοκληρωθεί.



ΠΑΟΚ: Η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη και φτάνει προς το τέλος της με πέντε αγωνιστικές για τα πλέι οφ και τον τελικό Κυπέλλου να εκκρεμεί για να ολοκληρωθεί. Δεν είναι μυστικό ότι στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει τα πλάνα αναφορικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς αυτές οι ημερομηνίες θα κριθούν και από την διοργάνωση που θα παίξει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και το πότε θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της.

Οι συζητήσεις εντός της ομάδας για τη χώρα που θα πραγματοποιηθεί αυτή η καλοκαιρινή προετοιμασία έχουν ξεκινήσει. Πάντα υπάρχει η σταθερά της Ολλανδίας (με δυο επιλογές σε Άπελντοορν και Χορστ), δηλαδή εκεί που οι «ασπρόμαυροι» πηγαίνουν για τις καλοκαιρινές τους προπονήσεις τα τελευταία χρόνια και σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένοι.

Τις τελευταίες μέρες έχει έρθει στο προσκήνια και η επιλογή και η Αυστρία με κάποιες επιλογές σε προπονητικά κέντρα και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να γίνει έρευνα στη σχετική χώρα αναφορικά με τα προπονητικά κέντρα και τα ξενοδοχεία που μπορούν να φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση θα παίξουν και τα φιλικά που μπορούν να βρεθούν στην Αυστρία, ανάλογα με τις ομάδες που θα επιλέξουν να κάνουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία επί αυστριακού εδάφους.

  “Έκλεισε” η μετάδοση για το “Π. Γιαννακόπουλος” στο Καλλιμάρμαρο

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το συμβόλαιο Ελ Αραμπί ζητάει ο Μπακαμπού – Deals Μαρινάκη με “κολοσσό” στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

 

Διαβάστε επίσης: