Γκουντογκάν, Μαρτίνεζ και… εκπλήξεις φέρνει η Μπαρτσελόνα δίπλα στον Μέσι – "Αρπαγή" παικταρά από τη Ρεάλ! (Vid)


Γκουντογκάν, Μαρτίνεζ και… εκπλήξεις φέρνει η Μπαρτσελόνα δίπλα στον Μέσι – “Αρπαγή” παικταρά από τη Ρεάλ! (Vid)


Διαφ.

Δέκα περιπτώσεις ελεύθερων παικτών, που “παίζουν” δυνατά για τους Καταλανούς. Μεγάλα ονόματα από Λίβερπουλ, Τσέλσι και όχι μόνο.



Σε οικονομικά περιορισμένο πλαίσιο, αναμένεται να κινηθούν οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα, στο «μεταγραφικό παζάρι» του προσεχούς καλοκαιριού. Οι Καταλανοί, αναμένεται να ασχοληθούν με παίκτες ελεύθερους, προκειμένου να μην δαπανήσουν υπέρογκα ποσά για την ενίσχυση της ομάδας.

Το κορυφαίο όνομα, που πιθανότατα θα ξαναφορέσει την «μπλαουγκράνα» φανέλα, είναι ο Λιονέλ Μέσι, για την επιστροφή του οποίου στην ομάδα που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, η φημολογία εντείνεται σχεδόν καθημερινά. Και παρά τις μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή, θεωρείται βέβαιο, πως οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία, με τον Μέσι να μειώνει καταλυτικά τις αξιώσεις του.

Εκτός όμως από τον «pulga», υπάρχουν στην ευρωπαϊκή αγορά, αρκετοί ποδοσφαιριστές, που μένουν ελεύθεροι τον ερχόμενο Ιούνιο και οι οποίοι μπορούν κάλλιστα ν΄ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού σε κορυφαίο επίπεδο.

Τέτοιες περιπτώσεις, είναι ο αμυντικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ινίγκο Μαρτίνεζ, ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάϊ Γκιουντογκάν, ο μέσος της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, ο οποίος δεν χρειάζεται… συστάσεις, ο επιθετικός της Γκλάντμπαχ, Μάρκους Τιράμ, ο κεντρικός αμυντικός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Εβάν Ντικά, ο μέσος της Λέστερ, Γιούρι Τίλεμανς, ο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ, ο Μάρκο Ασένσιο της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Βίλφριντ Ζαχά της Κρίσταλ Πάλας.

  Νέα αποθέωση για Έλληνα παίκτη στο εξωτερικό: "Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής"

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανεξήγητο ότι νίκησε ο Παναθηναϊκός – Να πάει στην πολεμική αεροπορία όποιος είδε σωστές γραμμές στο VAR!

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

Διαβάστε επίσης: