Ανακοίνωση-πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο – Το πήραν απόφαση οι Ιταλοί: "Τέλος…"!


Ανακοίνωση-πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο – Το πήραν απόφαση οι Ιταλοί: “Τέλος…”!


Διαφ.

Ραγδαίες εξελίξεις, που προκαλούν ακόμα ένα πρόβλημα στο πολύπαθο ποδόσφαιρο της χώρας μας, αλλά παράλληλα επηρεάζουν άμεσα τον τρόπο διεξαγωγής των Πλέι οφ.
 



Ο Ντάβιντε Μάσα φαίνεται πως ο τελευταίος Ιταλός διαιτητής που σφύριξε σε ελληνικό ματς μετά τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ και τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, ενημερώνοντας για την πρόθεσή της να μην ξαναστείλει διαιτητή σε ελληνικό παιχνίδι.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί πλήγμα όχι μόνο στο κύρος του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και στη διεξαγωγή των Πλέι οφ, αφού οι όλες οι ομάδες έχουν ζητήσει τον ορισμό ξένων elite διαιτητών στις αναμετρήσεις της διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι η ιταλική Ομοσπονδία μπορούσε να προσφέρει στην Ελλάδα δύο elite διαιτητές (Ντάβιντε Μάσα και Ντανιέλε Ορσάτο) και τρεις Α’ κατηγορίας (Μάρκο Ντι Μπέλο, Μάρκο Γκουίντα και Μαουρίτσιο Μαριάνι).

  Η ριζοσπαστική μέθοδος- Αρτέτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θ7: “Ο χειρότερος Ολυμπιακός της 10ετίας – Διώξτους από δίπλα σου Μαρινάκη – Στα στριπτιτζάδικα ο Χάμες”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: