"Καμπανάκι" για παίκτη εκατομμυρίων – Τον παίρνει… μπάλα το "σάρωμα" Μαρινάκη; – "Εκκαθαρίσεις" παντού, κλείνει τεχνικός διευθυντής! (Vid)


“Καμπανάκι” για παίκτη εκατομμυρίων – Τον παίρνει… μπάλα το “σάρωμα” Μαρινάκη; – “Εκκαθαρίσεις” παντού, κλείνει τεχνικός διευθυντής! (Vid)


Διαφ.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος για “τομές” σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να επαναφέρει την ομάδα στα γνωστά της στάνταρ. Για ποιους υπάρχουν “σύννεφα”, ποιοι μοιάζουν σίγουροι.



Μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την διαφαινόμενη αποτυχημένη σεζόν ο Ολυμπιακός στρέφεται στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ετοιμάζει “εκκαθαρίσεις” σε όλα τα επίπεδα, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την εύρεση προπονητή.

Στο θέμα αυτό, τα ονόματα των Γκατούζο και Ρεμπρόφ παραμένουν σε πρώτο πλάνο στην “ερυθρόλευκη” ατζέντα, ωστόσο δεν έχει παρθεί καμία απόφαση, αφού της πρόσληψης προπονητή θα πρέπει να προηγηθεί αυτή ενός τεχνικού διευθυντή, όπου παρατηρείται σημαντικό κενό έπειτα από την αποχώρηση του Φρανσουά Μοντεστό.

Από εκεί και πέρα, με την έλευση του νέου προπονητή θα γίνει και το… ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, αφού πιθανότητα θα απομακρυνθούν αυτοί που θεωρείται ότι έκλεισαν τον κύκλο τους στο λιμάνι, ενώ αν κριθεί αναγκαίο, ενδέχεται να αποχωρήσουν ακόμα και παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα.

  Αταμάν: "Πάμε να πάρουμε το 8ο" - Σλούκας: "Το έχει πει και ο Ομπράντοβιτς"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δύσκολα θα παραμείνει μετά τη λήξη του συμβολαίου του, ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι πιθανό να αποσυρθεί και να πάρει πόστο στην ομάδα, ενώ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν είναι απίθανο να κληθεί για συζητήσεις μολονότι δεσμεύεται ως το 2024.

Επίσης, για τον Ολυμπιακό προέχει να κρατήσει στο ρόστερ τους Μπακαμπού και Κανός, ενώ υπάρχει “ομίχλη” γύρω από το θέμα του Πεπ Μπιέλ, ο οποίος έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από πλευράς Ολυμπιακού για έναν παίκτη, που έχει χρηματιστηριακή αξία 6 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Σκούπα” Μαρινάκη στον Ολυμπιακό – Αλλάζει τη… μισή ενδεκάδα, τέλος top όνομα – Σκάει ηχηρή ανακοίνωση!  

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: