Έξαλλος ο Ρονάλντο μετά το αποκλεισμό-σοκ της Αλ Νασρ – Φώναζε στον προπονητή του! (Vid)


Έξαλλος ο Ρονάλντο μετά το αποκλεισμό-σοκ της Αλ Νασρ – Φώναζε στον προπονητή του! (Vid)


Διαφ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να είναι υπό αμφισβήτηση για την προσφορά του στην Αλ Νασρ, καθώς οι προσδοκίες που προέκυψαν από την απόκτηση του, έχουν προς το παρόν διαψευστεί. Και μάλιστα ηχηρά.



Παρά το γεγονός, ότι ο Κριστιάνο έχει σκοράρει 11 φορές σε ισάριθμες συμμετοχές, δεν έχει βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του, που όπως όλα δείχνουν… χάνει και το τρένο του πρωταθλήματος.

Μετά την ήττα από την Αλ Χιλάλ για το πρωτάθλημα, η Αλ Νασρ αποκλείστηκε και από το Κύπελλο Σαουδικής Αραβίας από την ουραγό της βαθμολογίας, Αλ Γουεντά, με τον Ρονάλντο μάλιστα να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Μόλις τελείωσε η αναμέτρηση, ο CR7 ήταν έξαλλος και φώναζε στον προπονητή του, Ντίνκο Γέλιτσιτς, όντας απογοητευμένος και εμφανώς θυμωμένος, με τις σχετικές εικόνες να κάνουν το “γύρο του διαδικτύου”.

Και όλα αυτά, όταν την περίοδο που ολοκληρώθηκε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου (σ.σ. ως προς τις απολαβές του Κριστιάνο Ρονάλντο), η Αλ Νασρ ήταν πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και φαβορί τότε για την κατάκτηση του τίτλου. Πως αλλάζουν οι καιροί…  

  Μονακό-Μπαρτσελόνα παρακολουθεί ο Μάικλ Τζόρνταν (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Διαβάστε επίσης: