Συγκλονιστικοί Βεζένκοφ και Κάνααν – «Καθάρισε» την Φενέρ ο Σλούκας και έκανε το 1-0 ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Σλούκας πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και βοήθησε τον Ολυμπιακό να κερδίσει τη Φενέρμπαχτσε με σκορ 1-0. Οι Βεζένκοφ και Κάνααν ήταν επίσης εντυπωσιακοί στο παιχνίδι. Μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα στο παρακάτω βίντεο.

Συγκλονιστικοί Βεζένκοφ και Κάνααν – Καθάρισε την Φενέρ ο Σλούκας και έκανε το 1-0 ο Ολυμπιακός (vid)


Διαφ.

O Oλυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα και υπερασπίστηκε την έδρα του, χάρη στους Βεζένκοφ και Κάνααν, αλλά και τον Σλούκα που μίλησε στην 4η περίοδο.



Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Φενέρμπαχτσε με 79-68 και έκανε το 1-0 στην σειρά.

Με τον Αϊζέια Κάνααν να βάζει τα πάντα, με τον Σάσα Βεζένκοβ να είναι τρομερός, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε.

Η Φενέρμπαχτσε, από την πλευρά της, δεν είχε Γουίλμπεκιν, Μπιέλιτσα και Μπούκερ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να πηγαίνει σε μικρό ροτέισον επτά παικτών και να βλέπει τους παίκτες του να παλεύουν, αλλά να σκάνε.

Ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη έκανε αυτό που δεν κατάφεραν Μονακό και Ρεάλ, κρατώντας δηλαδή την έδρα του για το πρώτο ματς. Πλέον, το επόμενο ματς θα διεξαχθεί πάλι στο ΣΕΦ, την προσεχή Παρασκευή, ενώ στην συνέχεια η σειρά θα μεταφερθεί στη συνέχεια στην Τουρκία, για τουλάχιστον μια αναμέτρηση.

  Η Κώνστα αποκαλύπτει τι ομάδα είναι - "Παικταράς ο Βεζένκοφ, αλλά…" (Vid)

Το ματς

src=https://media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/202304/3834008.jpg

Ο αγώνας ξεκίνησε με καλάθι του Τόμας Γουόκαπ για να απαντήσει με τρίποντο ο Χέιζ. Μάλιστα μαζί με τον Τζεκίρι έκαναν το 4-7, ενώ ο Γουόκαπ συνέχισε να σκοράρει για το 6-7 και με τρίποντο έκανε το 12-7, για να στείλει τη διαφορά ο Φαλ για πρώτη φορά στους 7 με 2/2 βολές, ενώ απέμεναν 5΄ για το τέλος της πρώτης περιόδου. Σε εκείνο το σημείο ο Ιτούδης κάλεσε τάιμ άουτ και αυτό απέδωσε με τον Πιέρ να κάνει το 19-21 στο τέλος της πρώτης περίοδου με το δεύτερο του καλάθι και ενώ ο Παπανικολάου αστόχησε σε τρίποντο στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Η Φενέρ μπήκε με μομέντουμ στο δεύτερο δεκάλεπτο και ο Χέιζ που ξεκίνησε εξαιρετικά έβαλε γκολ φάουλ κόντρα στον Πίτερς και έκανε το 21-26. Ο Ολυμπιακός βρήκε αντίδραση με τα καλάθια των Μακίσικ και Λαρεντζάκη και έκανε το 26-26. Σε εκείνο το σημείο δραστηριοποιήθηκε ο Γκούντουριτς με 5 σερί πόντους, ωστόσο ο Παπανικολάου με τρίποντο έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό για το 37-35 στο τέλος του πρώτου μέρους.

  Μπες στο Euroleague Greek Fantasy Challenge και κέρδισε απίθανα δώρα!

Στο τρίτο δεκάλεπτο Πιέρ και Μότλει έδωσαν απαντήσεις στα καλάθια των Βεζένκοφ και Κάνααν, με τον Αμερικανό όμως να σεληνιάζεται και να κάνει 5/5 τρίποντα για το 57-49 και ο Βεζένκοφ έβαλε το δικό του τρίτο για το 60-49.

To κερασάκι στην τούρτα στο τρίτο δεκάλεπτο το έβαλε με το 6ο του τρίποντο ο Κάνααν για το 63-51. Παρότι αρκετοί θα είχαν… ξεγράψει την Φενέρ, εκείνη ξεκίνησε την τέταρτη περίοδο με καλάθια των Γκούντουριτς και Μότλεϊ για ένα γρήγορο σερί, μετατρέποντας το σκορ σε 63-58, μέσα σε 2΄. Κάτι που έκανε έξαλλο φυσικά τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον ανάγκασε να καλέσει τάιμ άουτ. Αυτό απέδωσε μιας και ο Σλούκας έβαλε 5 κρίσιμους πόντους και η Φενέρ κατέρρευσε με τον Μακίσικ να βάζει μέσα σε λίγα λεπτά τρία τρίποντα!

src=https://media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/202304/3834021.jpg


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: