Νεύρα Σαββίδη για όσα έγιναν με ΑΕΚ – Έρχονται ανακοινώσεις – Επιμένουν για Λουτσέσκου και… Ολυμπιακό!


Νεύρα Σαββίδη για όσα έγιναν με ΑΕΚ – Έρχονται ανακοινώσεις – Επιμένουν για Λουτσέσκου και… Ολυμπιακό!


Διαφ.

Οι αποφάσεις του Ιβάν για αλλαγές και το τρελό σενάριο. Τη στιγμή που στον Δικέφαλο ψάχνουν αντίδραση μετά τη βαριά ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αρκετοί ζητούν… εξηγήσεις από τους Λουτσέσκου και Μπότο, αλλά και απαντήσεις για όσα φημολογούνται τον τελευταίο μήνα.



ΠΑΟΚ – Ιβάν Σαββίδης: Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται όλοι στον Δικέφαλο μετά τη μεγάλη ήττα από την ΑΕΚ, στο παιχνίδι της Opap Arena, που έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο τους Θεσσαλονικείς στα πλέι οφ.

Το ρεπορτάζ από τη συμπρωτεύουσα αναφέρει ότι ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του είναι φανερά εκνευρισμένοι με όσα συνέβησαν στο γήπεδο εναντίον της Ένωσης αλλά, προφανώς, δεν είναι η ώρα για να υπάρξουν εξελίξεις. Γιατί; Γιατί ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το αναφέρουμε αυτό γιατί υπάρχουν φωνές από τη Θεσσαλονίκη που… φωνάζουν ακόμα και ότι πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον του Λουτσέσκου ο Σαββίδης, αλλά φαίνεται ότι ξεχνούν ότι έχει συμβόλαιο για άλλη μια χρονιά με 1,8 εκ. ευρώ το χρόνο (για τον ίδιο και τιμ του). Ούτε και έχει νόημα να αλλάξεις έναν προπονητή που έχει συνδεθεί με την ομάδα, την γνωρίζει και έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Πολύ περισσότερο τώρα, που συνεχίζονται τα… τρελά δημοσιεύματα από το Λιμάνι για τον Λουτσέσκου και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από τον Ολυμπιακό έχουν προσεγγίσει τους συνεργάτες τού Ρουμάνου για να φανεί αν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική επαφή.

Τι αναμένεται να γίνει τώρα; Ο,τι ακριβώς είπαμε στην αρχή: Μορατόριουμ μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, για να φτάσει η ομάδα να σηκώσει τον τίτλο – Θα είναι διαφορετική η σεζόν αν έχει κερδίσει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ και διαφορετική η αντίδραση που θα έχει ο Ιβάν Σαββίδης αν χαθεί ο τίτλος.

  Με Χουάνκαρ και σημαντική επιστροφή ο Άρης κόντρα σε Ολυμπιακό

Πρώτα η κούπα και μετά οι αποφάσεις, είναι αυτό που βγαίνει προς τα έξω από την ομάδα. Αποφάσεις που θα αφορούν την (πολύ) καλύτερη αξιοποίηση του υλικού που υπάρχει στις ακαδημίες και τη β΄ ομάδα, αλλά και την αξιολόγηση στελεχών της ΠΑΕ που έχει φτάσει η ώρα να γίνει η… σούμα για εκείνους. Όπως είναι ο Ζοσέ Μπότο για παράδειγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συζητάει με μεγάλη ελληνική ομάδα ο Πέλκας – Αποφάσισε να γυρίσει – Υπογράφει και… φεύγει από Φενέρ!

 
 

Διαβάστε επίσης: