MVP των πρώτων αγώνων στα πλέι οφ ο clucth Πάντερ – Ασύλληπτα νούμερα από τον Αμερικανό! (vid)


MVP των πρώτων αγώνων στα πλέι οφ ο clucth Πάντερ – Ασύλληπτα νούμερα από τον Αμερικανό! (vid)


Διαφ.

Ο Κέβιν Πάντερ αναδείχθηκε MVP στο σύνολο των Game 1 της Euroleague, έχοντας μεταξύ άλλων το τρομερό buzzer beater απέναντι στη Ρεάλ.



 

Ο Αμερικανός γκαρντ της Παρτιζάν σημείωσε 26 πόντους στη νίκη με 87-89 της ομάδας του Ζοτς και αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης των πρώτων αγώνων των πλέι οφ.

Ο αρχηγός των Ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου είχε 5/8 τρίποντα και 9/9 βολές απέναντι στη Βασίλισσα, ενώ ισοφάρισε το ρεκόρ του σε ασίστ με 6. Συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, όσους και ο Γκάμπριελ Ντεκ της Ρεάλ Μαδρίτης, που όμως έμεινε απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Με 26 βαθμούς ακολούθησε τον Πάντερ ο Ουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους στην εκτός έδρας νίκη (67-79) της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της Μονακό. Ο Μπόλντγουιν μοίρασε 6 ασίστ και μάζεψε 6 ριμπάουντ. Οι 20 βαθμοί του στο σύστημα αξιολόγησης ήταν η τρίτη καλύτερη βαθμολογία στα τέσσερα πρώτα ματς των πλέι οφ, τους οποίους έπιασαν οι Μουσταφά Φαλ (Ολυμπιακός), Σερτάκ Σανλί (Μπαρτσελόνα), Άλφα Ντιαλό (Μονακό), Ουόλτερ Ταβάρες (Ρεάλ Μαδρίτης), Μάρκο Γκούντουριτς (Φενέρμπαχτσε).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: