Ισοφάρισε τη σειρά η Μονακό και έμεινε ζωντανή – Μόνο με break στο Τελ Αβίβ ελπίζει για Final-4! (vid)


Ισοφάρισε τη σειρά η Μονακό και έμεινε ζωντανή – Μόνο με break στο Τελ Αβίβ ελπίζει για Final-4! (vid)


Διαφ.

Η Μονακό ήταν αυτή τη φορά ανώτερη από την αρχή και με μεγάλο της “όπλο” την ισχύ στα γκαρντ με Λόιντ και Οκόμπο να βγαίνουν μπροστά, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με το τελικό 86-74 και έκανε το 1-1 στη σειρά των πλέι οφ.



Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ζωντανοί οι Γάλλοι στη μάχη για το Final-4. Η Μονακό ήταν αυτή τη φορά ανώτερη από την αρχή και με μεγάλο της “όπλο” την ισχύ στα γκαρντ με Λόιντ και Οκόμπο να βγαίνουν μπροστά, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με το τελικό 86-74 και έκανε το 1-1 στη σειρά των πλέι οφ. Αποβλήθηκε με τεχνική ποινή λίγο πριν το φινάλε ο Μπόλντγουιν, κάνοντας χειρονομία για χρηματισμό των διαιτητών!

Το ματς

Φουριόζα ξεκίνησε το παιχνίδι αυτή τη φορά η Μονακό, πρωταγωνιστώντας και τρέχοντας το εντυπωσιακό επιμέρους 11-0. Ο Όντεντ Κάτας δεν έχασε χρόνο και κάλεσε τους παίκτες του σε εσπευσμένο τάιμ άουτ, με τους Ισραηλινούς όντως να εμφανίζονται μεταμορφωμένοι με την επιστροφή τους στο παρκέ. Συγκεκριμένα με σερί 8-0 και 2/2 εύστοχα τρίποντα του Μπόλντγουιν, οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν γρήγορα στο -3 (11-8).

Οι διεισδύσεις του Λόιντ άρχιζαν να δίνουν λύσεις στη Μονακό (15-10), με τους Μονεγάσκους να θέλουν να δώσουν σαφώς πιο γρήγορο ρυθμό στο ματς, σε σχέση με το Game 1 που πήγαν περισσότερο σε σετ παιχνίδι. Το πρώτο δεκάλεπτο πάντως ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά, αλλά την Μονακό σε θέση ισχύος με το υπέρ της 22-18.

  Συμφώνησε με Μεντιλίμπαρ ο Ντέμης - Ατάκες για το ρόστερ του Ολυμπιακού

Η Μακάμπι πάτησε “γκάζι” στη δεύτερη περίοδο, φτάνοντας να προσπεράσει με γκολ-φάουλ του εξαιρετικού Σόρκιν (22-23). Ο Οκόμπο με ωραίο τελείωμα έφερε την πρώτη ισοπαλία της βραδιάς (26-26), ενώ από δικό του τρίποντο η Μονακό ανέβηκε ξανά στο +5 (31-26). Οι Ισραηλίνοι δεν παρέδιδαν ποτέ τα “όπλα”, πλησιάζοντας εκ νέου στους 3 με εκτέλεση του Λορέντζο Μπράουν από τα 6.75 (33-30). Ο αγώνας ήταν απίστευτα ανταγωνιστικός, με καμία από τους δύο αντιπάλους να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ, κάτι που αποτυπώθηκε και στο αποτέλεσμα του ημιχρόνου (42-41).

Με τρίποντο του Λόιντ και λέι απ του Ουατάρα στο ανοιχτό γήπεδο (μετά από δικό του κλέψιμο) μπήκε η Μονακό στο δεύτερο ημίχρονο (47-41). Για την Μακάμπι τους πρώτους πόντους στην επανάληψη έβαλε ο Μπόλντγουιν με 1/2 βολές (47-42), ενώ ο Λόιντ συνέχιζε να “πυροβολεί” από τα 6.75 για το παρθενικό +10 των Γάλλων (52-42). Οι Μονεγάσκοι είχαν στήσει “πάρτι” στο παρκέ, φτάνοντας με επιμέρους 15-3 στο +13 (57-44). Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς κυριαρχούσε στο Game 2, ολοκληρώνοντας το τρίτο δεκάλεπτο με το υπέρ της 67-54.

  Αυτό το ζητούμενο του Αλόνσο με Σέρρες - Τι ισχύει με Ουναΐ

Η τέταρτη και τελευταία περίοδος αποδείχθηκε τυπική διαδικασία, με τη Μονακό να ανεβάζει τη διαφορά ακόμα και στο +18 (76-58). Χάρη στο τελικό 86-74 οι Γάλλοι επικράτησαν της Μακάμπι στο Game 2, ωστόσο καλούνται να κάνουν έστω ένα break στο Τελ Αβίβ αν δεν θέλουν το όνειρο για το Final-4 του Κάουνας να σβήσει στο Ισραήλ.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα εδώ.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 42-41, 67-54, 86-74.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: