Αποκάλυψη Σαββόπουλου: "Κοντά σε συμφωνία με ξένο παίκτη ο Άρης" – Η αλήθεια για τον Πάλμα!


Αποκάλυψη Σαββόπουλου: “Κοντά σε συμφωνία με ξένο παίκτη ο Άρης” – Η αλήθεια για τον Πάλμα!


Διαφ.

Για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, την πολύ πιθανή ολοκλήρωση μεταγραφής το επόμενο χρονικό διάστημα και τις φήμες για μεγάλη πρόταση της Ρέιντζερς για την απόκτηση του Λουίς Πάλμα, μίλησε ο Αλέξης Σαββόπουλος.

 



Ο ρεπόρτερ των «κίτρινων» μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, ανέφερε αρχικά ότι η ομάδα του Τόλη Τερζή βρίσκεται σε καλύτερο «φεγγάρι» από τον συμπολίτη και τα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης προσφέρονται για εντυπώσεις και πόσο μάλλον, όταν ο Άρης έρχεται από μια μέτρια σεζόν.

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ, σχολίασε πως ο Άρης πρέπει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα του «Δικεφάλου του Βορρά» τόσο των τραυματισμών, όσο και ψυχολογικά μετά τις δυο σερί ήττες του, με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Όσο για τα αγωνιστικά των «κίτρινων», είπε η πρώτη προπόνηση μετά τον Ολυμπιακό αναμένεται σήμερα (28/04) και στην αποστολή θα βρίσκεται ο Λούκας Ρουπ σχεδόν μετά από δυο μήνες.

Για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, τόνισε πως ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα με το που εξασφαλίσει και μαθηματικά ο Άρης το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα παραδώσει τη λίστα για την ομάδα και τους παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν ή να παραμείνουν στο ρόστερ.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής των «κίτρινων» είπε πως στα υπόψιν βρίσκονται δυο ποδοσφαιριστές και ο ένας (ξένος) είναι πολύ κοντά στο να κλείσει. Τέλος, στο ζήτημα του Πάλμα σχολίασε πως η Ρέιντζερς παραμένει η ομάδα που κοιτάζει πιο επίμονα την περίπτωση του και μάλιστα δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για πρόταση κοντά στα 5 εκατ. ευρώ!

  "Κλείδωσε" η συμφωνία - Άμεσα υπογραφές με ξένο άσο στον Ολυμπιακό!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: