Επηρεασμένος και ο Πασχαλάκης από την "κατρακύλα" στην άμυνα – Φοβάται σε κάθε ματς το τσαφ!


Επηρεασμένος και ο Πασχαλάκης από την “κατρακύλα” στην άμυνα – Φοβάται σε κάθε ματς το τσαφ!


Διαφ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια να επηρεάζεται κι αυτός σ’ ένα βαθμό, από τη συνολικά κακή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού.



Η κακή λειτουργία της άμυνας του Ολυμπιακού είναι λογικό να έχει φέρει σε δύσκολη θέση και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος σταθερά τους τελευταίους μήνες είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια να έχει επηρεαστεί από την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Κινείται πολλές φορές στα όρια της περιοχής και δείχνει σαν να φοβάται ότι θα γίνει το λάθος από τους στόπερ. Και πως να μην συμβαίνει αυτό, άλλωστε, όταν σε κάθε ματς ο Ολυμπιακός έχει να μετρά και ένα “τσαφ” στην άμυνα.

Βέβαια, ταυτόχρονα, πρέπει να είμαστε και δίκαιοι. Ο Πασχαλάκης μαζί με τον Ίνμπομ Χουάνγκ και τον Σεντρίκ Μπακαμπού είναι οι καλύτερες προσθήκες των Ερυθρόλευκων φέτος. Και μάλιστα ο διεθνής γκολκίπερ ήρθε την τελευταία ημέρα προθεσμίας για υπογραφή ελεύθερων τον Σεπτέμβριο, κι αυτό διότι είχε τραυματιστεί τότε σοβαρά ο Βατσλίκ.  

  Ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι παίκτη πήρε ο Παναθηναϊκός

 

Διαβάστε επίσης: