Μόνο έτσι γυρίζει από την Πόλη ο Ολυμπιακός – "Εξαφανισμένος" Παπανικολάου… Ομπράντοβιτς ο Ιτούδης!


Μόνο έτσι γυρίζει από την Πόλη ο Ολυμπιακός – “Εξαφανισμένος” Παπανικολάου… Ομπράντοβιτς ο Ιτούδης!


Διαφ.

Ποιος ξεχασμένος… σκότωσε τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ; Η Φενέρ παίζοντας έξυπνα και μεθοδικά πέρασε από το ΣΕΦ και τώρα οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να αλλάξουν αρκετά πράγματα για να μπορέσουν να φτάσουν στο Final 4.



Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης χρειάστηκε ένα ξέσπασμα και δη τα τρίποντα του Κάνααν για να κερδίσει την Φενέρ και έτσι να κάνει το 1-0. Δεν έπαιξε πολύ καλά, όσο καλά έπαιζε στην μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς και την ίδια ώρα η Φενέρ ήταν πιο ανταγωνιστική σε σχέση με πολλά παιχνίδια της ρέγκιουλαρ σίζον.

Την Παρασκευή ο Ολυμπιακός πάλι δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά. Και αυτή την φορά το πλήρωσε. Η Φενέρ άλωσε το ΣΕΦ γιατί από την πλευρά της είχε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή της σε σχέση με την Τετάρτη. Και όπως είπε και μετά τον αγώνα ο προπονητής της, Δημήτρης Ιτούδης, πήρε μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο. Ο…ξεχασμένος Κάρσεν Εντουαρντς θυμήθηκε τις μέρες του στην Αμερική και έκανε ζημιά με τους πόντους του στον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Γκούντουριτς έδωσε ρεσιτάλ στην θέση του πλέι-μέικερ, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Νικ Καλάθη.

  Οι 18 παίκτες που άφησαν το NBA για την Euroleague

Και ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με τον Τζόναθαν Μότλεϊ έκαναν μία ακόμη παιχνιδάρα για να οδηγήσουν την Φενέρ στη νίκη και στην απόκτηση του πλεονεκτήματος της έδρας.

Τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Ολυμπιακό, του οποίου αρκετοί φίλαθλοί είχαν πιστέψει ότι η ομάδα τους θα πάει να πάρει άνετα στην Ευρωλίγκα. Για να έχουν τύχη οι Πειραιώτες στην Πόλη πρέπει να θυμηθούν τον πολύ καλό εαυτό, που έδειχναν μέχρι και τα μέσα Μαρτίου. Από τότε μέχρι σήμερα κινούνται στη μετριότητα και χθες αυτό το πλήρωσαν.

Θα πρέπει να βγουν μπροστά και κάποιοι παίκτες του. Όπως ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος στη ρέγκιουλαρ σίζον ήταν καταπληκτικός, αλλά στα δύο πρώτα παιχνίδια με την Φενέρ τον ψάχνεις. Είχε 3 και 4 πόντους αντίστοιχα και γενικά δεν είναι ο παίκτης, που όλη την χρονιά έκανε αισθητή την παρουσία του. Όχι ότι φταίει μόνο αυτός, αλλά πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του ώστε ο Ολυμπιακός να έχει τύχη στην Τουρκία.

  Ανυπομονεί ο Μπρινιόλι - “Τα καλύτερα έρχονται” (pics)

Ο Ιτούδης από την πλευρά του είναι πετυχημένος στο κομμάτι της Ευρωλίγκας αφού βασικός στόχος της Φενέρ ήταν η πρόκριση στην οκτάδα. Πλέον, όμως, έτσι που ήρθαν τα πράγματα θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ και αν τα καταφέρει, είναι σίγουρο ότι θα τον…κάνουν Ομπράντοβιτς οι φίλοι της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελαμένοι Ολυμπιακοί! “Κοιμήθηκε ο Μπαρτζώκας – Γιατί αλλάζει όλη την ομάδα – Πρόκριση στην Πόλη μας”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: