Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου – Τι κοστίζει στον ΠΑΟΚ


Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου – Τι κοστίζει στον ΠΑΟΚ


Διαφ.

Ικανοποιημένος από την νίκη επί του Άρη αλλά και τη συνολική παρουσία του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες του τα πήγαν εξαιρετικά στο κομμάτι της δημιουργίας.



Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους από το γκολ του Καμαρά στο 45′, όμως στο δεύτερο έκανε την ανατροπή και κατόπιν βρήκε και τρίτο γκολ μετά την ισοφάριση του Άρη, για να πάρει στο φινάλε μία σημαντική νίκη (3-2) στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη βαθμολογία της Super League.

Το αποτέλεσμα αυτό ήταν βάλσαμο για τον Δικέφαλο έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με τον Ρουμάνο προπονητή να υποστηρίζει πως η ομάδα του είχε ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος και ότι άξιζε τη νίκη απέναντι στους κιτρινόμαυρους βάσει της συνολικής παρουσίας της.

  Δεν έχει καμία λογική αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ εδώ και έξι χρόνια!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το πού αποδίδει τη νίκη-ανατροπή:

“Νομίζω ότι δεν χρειάστηκε κάτι συγκεκριμένο. Αν αναλύσουμε το παιχνίδι, ήμασταν σε ένα πολύ καλό φεγγάρι σήμερα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στο πρώτο μέρος και το δεύτερο. Το πρώτο μέρος ίσως ήταν λίγο πιο ισορροπημένο αλλά με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ μας, στο δεύτερο ήμασταν απόλυτα επιθετικοί. Δημιουργήσαμε συνεχώς, ο Άρης πέρασε 1-2 φορές στην περιοχή μας. Νομίζω ότι είναι μία νίκη που αξίζαμε σήμερα”.

Για το αν η νίκη επί του Άρη θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να αποκτήσει καθαρό μυαλό:

“Είχαμε και καθαρό μυαλό σήμερα, είχαμε και λίγο πιο μπερδεμένο, νομίζω ότι είναι μία διαδικασία γενικότερα όλης της σεζόν, έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, όπως και στο παιχνίδι είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας. Είναι μία διαδικασία που ξέρουμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να περάσουμε, είναι η έλλειψη εμπειρίας αλλά και πολλά πράγματα”.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: