Δύσκολη εξίσωση για Γιοβάνοβιτς στον άξονα – Τι ενδεκάδα ετοιμάζει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! (Vid)


Δύσκολη εξίσωση για Γιοβάνοβιτς στον άξονα – Τι ενδεκάδα ετοιμάζει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! (Vid)


Διαφ.

Τι σκέφτεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα στο αυριανό (3/5) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.



Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός ετοιμάζεται να κατεβάσει τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ.

Στη μεσαία γραμμή τα “κουκιά” είναι μετρημένα. Ο Κουρμπέλης είναι τιμωρημένος λόγω καρτών, ο Ρούμπεν πονάει στο γόνατο και είναι αμφίβολος, με τους Τσόκαϊ και Κλεϊνχέισλερ να διεκδικήσουν θέση βασικού. Μάλιστα αν ο Πέρεθ δεν τα καταφέρει, είναι πιθανό να δούμε και τον Αλβανό και τον Ούγγρο στο αρχικό σχήμα. Στα καλά νέα το γεγονός ότι ο Τσέριν είναι καλά, άρα θα παίξει κανονικά.

Μπερνάρ, Παλάσιος και Μαντσίνι θα “παλέψουν” για τις δύο θέσεις στα άκρα (σ.σ. ο Μαντσίνι φαντάζει ο πιο σίγουρος βάσει της εικόνας που είχε και απέναντι στην ΑΕΚ), με τον Ιωαννίδη αυτή τη φορά να έχει προβάδισμα έναντι του Σπόραρ για την κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντέμης για το πρόγραμμα ΠΑΟ-ΑΕΚ: “Δεν θα μου είναι πολύ νορμάλ να χάσει δύο ντέρμπι ο Ολυμπιακός”! (ΒΙΝΤΕΟ)  

  Αλλαγές Λουτσέσκου, απόφαση για Καμαρά, Ντεσπόντοφ - Άσχημα νέα για Τόμας

 

Διαβάστε επίσης: