Συνέχεια στο μπάχαλο με τον τελικό – Οριστικό "όχι" και από Δήμο Λάρισας – Στον αέρα το ματς! (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται το χάος με τον τελικό – Οριστική απόρριψη από τον Δήμο Λάρισας – Το παιχνίδι σε αβεβαιότητα! (ΦΩΤΟ)

Συνέχεια στο μπάχαλο με τον τελικό – Οριστικό όχι και από Δήμο Λάρισας – Στον αέρα το ματς! (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Ούτε στην AEL FC Arena δεν θα γίνει ο τελικός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.



Κατηγορηματική αντίθεση του Δήμου Λαρισαίων στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα!

Το… σίριαλ με την έδρα του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται, καθώς η επιλογή του AEL FC Arena φαίνεται πως πλέον βρίσκεται εκτός κάδρου.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, στην απαντητική επιστολή του προς την ΕΠΟ, εκφράζει την κατηγορηματική αντίθεση του Δήμου στο να γίνει ο τελικός στη Λάρισα!

Πλέον, μετά και την επιστολή του δημάρχου, η επιλογή της Λάρισας φαίνεται να απομακρύνεται. Για την ώρα, σοβαρή υποψηφιότητα, για να φιλοξενήσουν την αναμέτρηση, θέτουν το Αθανάσιος Διάκος στη Λαμία και το γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

  “Έκλεισε” η μετάδοση για το “Π. Γιαννακόπουλος” στο Καλλιμάρμαρο
 

Ο δήμαρχος της πόλης αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή τις επιφυλάξεις του για τη διοργάνωση του τελικού: Το γεγόνός ότι ο Τελικός Κύπελλόύ Ελλάδός τα τελευταία χρόνι δεν είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά συνοδεύεται από έκτροπα, δεν μας αφήνει περιθώρια να συμφωνήσουμε σε μια τέτοια προοπτική, παρά τη διάθεση των προηγούμενων ημερών για θεσμική συνεργασία και διεξαγωγή, με όρους και προϋποθέσεις. Εκτιμούμε ότι τα ζητήματα ασφάλειας των κατοίκων, αλλά και των υποδομών της πόλης μας, ο γενικευμένος φόβος ότι η Λάρισα μπορεί να εξελιχθεί σε πεδίο αντιπαράθεσης οπαδών, καθώς και η άρνηση της τοπικής κοινωνίας να δεχθεί κάτι τέτοιο, δεν επιτρέπουν στον δήμο Λαρισαίων να συμφωνήσει μαζί σας.

Ακόμα επισημαίνει το εξής: Εάν παρά την ξεκάθαρη άρνηση της πόλης να φιλοξενήσει τον Τελικό, προχωρήσετε στη διεξαγωγή του, τότε θα πρέπει να αναλάβετε αποκλειστικά την ευθύνη για όμτι μπορεί να ακολουθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα ανατροπή με τον τελικό Κυπέλλου – Απομακρύνεται και η Λάρισα – Ποιες οι σκέψεις της ΕΠΟ

src=https://media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/202305/dsaadadsa-123038.jpg


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: