Τρομερές ατάκες Σλούκα μετά τη Φενέρ – "Δεν θυμάμαι που πήγαινα" – Απάντηση… φωτιά για το τρίποντο (vid)


Τρομερές ατάκες Σλούκα μετά τη Φενέρ – “Δεν θυμάμαι που πήγαινα” – Απάντηση… φωτιά για το τρίποντο (vid)


Διαφ.

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού στην έδρα της Φενέρ καθώς με δικό του τρίποντο χάρισε στην ομάδα του το τεράστιο διπλό, με τον ίδιο στις δηλώσεις του να απαντάει σε όλα.



Κώστας Σλούκας: Τεράστια νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, αποτέλεσμα που έκανε το σκορ της σειράς 2-1, και τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης να μιλάει για όλα μετά την αναμέτρηση, τονίζοντας ότι δεν φοβάται να πάρει ευθύνες, ενώ σημείωσε πως μετά το εύστοχο τρίποντο δεν θυμόταν που πήγαινε.

Τον τελευταίο μήνα νιώθω καλά. Μετά τον τραυματισμό μου δεν ένιωθα καλά, είχα μικροτραυματισμούς. Αν ο κόουτς με χρησιμοποιήσει λίγο παραπάνω ή λιγότερο είναι δική του επιλογή. Εγώ κάνω τη δουλειά μου, που δεν είναι εύκολη. Προσπαθώ να έχω καθαρό το κεφάλι μου και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα“.

Σε ερώτηση σχετικά με την τακτική στο παιχνίδι, υποστήριξε:Η τακτική στα playoffs είναι διαφορετική. Η Φενέρμπαχτσε έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, για μένα έναν από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Βλέπετε πώς έχει σταματήσει την κυκλοφορία της μπάλας στον Ολυμπιακό, αφήνοντας κάποιους παίκτες χωρίς βοήθειες. Παίζει πολύ με το μυαλό μας και φαίνεται. Εγώ μπαίνω αρκετά επιθετικά. Σήμερα ένιωθα καλά. Είμαι καλά τον τελευταίο καιρό και το απέδειξα και σήμερα. Τιμωρήσαμε τις μικρές αδυναμίες, όπως κι αυτοί τιμώρησαν τις μικρές αδυναμίες μας. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι“.

Σχολιάζοντας το τέταρτο παιχνίδι της σειράς την προσεχή Παρασκευή, είπε:Θα είναι ξεκάθαρα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Η Φενέρμπαχτσε είδαμε ότι αντιδρά έπειτα από ήττες. Το είδαμε στο ΣΕΦ. Σήμερα χαιρόμαστε, ξεκουραζόμαστε και κάνουμε προετοιμασία, γιατί κάναμε αρκετά λάθη, κυρίως στην επίθεσή μας. Ο Ολυμπιακός πρέπει να σκοράρει πάνω από 80 πόντους. Οι επιλογές μας πρέπει να είναι καλύτερες. Θα δούμε τα λάθη μας. Θα παίξουμε σε μια πολύ δυνατή έδρα. Βλέπετε τι γίνεται στο γήπεδο.

Οι καλές ομάδες αντιδρούν έπειτα από ήττες, όπως κι οι καλοί παίκτες. Στο ΣΕΦ δεν είχαμε καλό δεύτερο παιχνίδι, παρότι ήμασταν αρκετά κοντά να το πάρουμε. Χάσαμε 25 ριμπάουντ. Σήμερα αντιδράσαμε, δεν παίξαμε πολύ καλά. Υπάρχει άγχος, πίεση για το αποτέλεσμα, υψηλές προσδοκίες επειδή τερματίσαμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια. Η Φενέρμπαχτσε είναι καλή ομάδα, με ταλέντο, καλό προπονητή, δύσκολη έδρα. Ήταν μια κανονική κυνομαχία. Πήραμε τη νίκη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι“.

Για το αν οδηγεί τον Ολυμπιακό στο Final Four: Δεν θα πω μόνος μου. Οι συμπαίκτες μου είναι εξίσου πάρα πολύ καλοί. Από την αρχή της χρονιάς είμαι καλά προπονημένος. Δεν φοβάμαι να πάρω ευθύνες. Προχωράμε. Άλλες φορές θα το βάλω, άλλες θα το χάσω.

Όσο για το τρίποντο του Σάσα Βεζένκοφ πριν από το δικό του, πρόσθεσε: “Για μένα δεν ήταν καλή επιλογή, για τον Σάσα ήταν καλή επιλογή, επειδή είναι εξαιρετικός σουτέρ. Είχε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να σουτάρει. Έχει βάλει πολλά τέτοια, ήταν εκτέλεση κλάσης, παρότι ήταν κρεμασμένος πάνω του ο Χέιζ“.

Τέλος, για το τι έλεγε μαζί του στους πανηγυρισμούς στο τέλος, απέφυγε να δώσει απάντηση:Αυτά είναι δικά μας. Δεν χρειάζεται να τα μάθετε. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Σάσα. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Δεν είναι τυχαία εδώ που βρίσκεται. Έχει δουλέψει πάρα πολύ, έχει χύσει πολύ ιδρώτα στο γήπεδο με το αστείρευτο ταλέντο του. Ο συνδυασμός αυτός είναι το καλύτερο για να βρεθούμε στο Final Four και να είναι ο καθαρός MVP“, είπε ο Κώστας Σλούκας.

  “Καμπανάκι” Άρη στους οπαδούς - “Δεν θέλουμε ξανά άδειες κερκίδες”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Superman” ο Τζολάκης – Στη Φιλαδέλφεια “έκλεισε” η 1η μεταγραφή – “Γελάει” ο Ολυμπιακός με ΠΑΟ, ΑΕΚ! (Vid)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: