Ο καλύτερος Σλούκας που έχουμε δει – Περισσότερο κόσμο από Καραϊσκάκη στο ΣΕΦ – Δεν χάνεται το F4! (Vid)


Ο καλύτερος Σλούκας που έχουμε δει – Περισσότερο κόσμο από Καραϊσκάκη στο ΣΕΦ – Δεν χάνεται το F4! (Vid)


Διαφ.

Γιατί δεν γινόταν να χάσει και το… μπράβο στον Ιτούδη. Οι Πειραιώτες με τον ηγέτη τους να κάνει ίσως το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του, έσπασε την έδρα της εξαιρετικής Φενέρ και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στο Κάουνας.



Ολυμπιακός: Ένα δευτερόλεπτο και κάτι λιγότερο είναι αρκετό να αλλάξει την ιστορία. Κάτι, που αποδείχθηκε και πριν από λίγο με την εκπληκτική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ με 72-71.

Λίγο πριν από το φινάλε οι Τούρκοι ήταν αγκαλιά με τη νίκη και με το 2-1. Το 2-1, όμως, το έκαναν οι Πειραιώτες, γιατί αυτοί υπολόγιζαν στον Κώστα Σλούκα. Ο διεθνής γκαρντ έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του. Θα ήταν κρίμα προφανώς αυτή του η εμφάνιση να συνοδευόταν με ήττα. Ετσι φρόντισε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα στο φινάλε. Και ενώ έμεναν κάτι λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα για το φινάλε ο Σλούκας πήρε την μπάλα από το άουτ, έκανε μία ριψοκίνδυνη ντρίμπλα, βρήκε το τρίποντο και αυτό βρήκε τον στόχο με την εκπνοή. Και μάλιστα με κρεμασμένο χέρι πάνω του.

Η νίκη του Ολυμπιακού ήταν γεγονός, ο Ελληνας γκαρντ έφυγε σφαίρα για τα αποδυτήρια, πανηγυρίζοντας σαν τρελός και η ομάδα του από την κόλαση βρέθηκε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στον παράδεισο. Και πλέον έχει δύο ευκαιρίες να καθαρίσει την πρόκριση, αρχής γενομένης από την Παρασκευή.

Εχοντας απέναντι μία Φενέρ, που σε αυτά τα παιχνίδια είναι εξαιρετική και κοντράρει στα ίσια την κορυφαία ομάδα της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Παρότι παίζει χωρίς τον Ουίλμπεκιν και τον Μπούκερ, ο Ιτούδης έχει ετοιμάσει πολύ καλά την ομάδα του και για λεπτομέρειες αυτή δεν είναι μπροστά τώρα με 2-1.

  Μαθήματα Ηλιόπουλου σε Μαρσιάλ! Viral η φώτο ως συνοδηγός του Super Μάριο

Στο μπάσκετ δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος και ειδικά για τέτοιες καταστάσεις, αλλά ο Ολυμπιακός δύσκολα θα αφήσει να του ξεφύγει η πρόκριση στο Κάουνας. Και αν δεν τα καταφέρει σε δύο μέρες στην Πόλη, θα έχει μία ακόμη ευκαιρία, αυτή τη φορά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που σε μια τέτοια περίπτωση θα έχει περισσότερο κόσμο και από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να αφήσει να πάει χαμένη η σπουδαία δουλειά, που έχει κάνει. Θέλει να την πάει μέχρι τέλους, που είναι και το μότο του. Να πάρει την τέταρτή του Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τρελάθηκαν” και οι Αγγελόπουλοι στο τρίποντο Σλούκα – Φοβερή αντίδραση – Παραλίγο να… μπουκάρουν! (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: