Κόλπο… γκρόσο από Αλμέιδα στην ΑΕΚ – Συνεργασία "έκπληξη" για την ανάδειξη ταλέντων


Κόλπο… γκρόσο από Αλμέιδα στην ΑΕΚ – Συνεργασία “έκπληξη” για την ανάδειξη ταλέντων


Διαφ.

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η Ένωση με την συμμετοχή του Αργεντίνου τεχνικού καθώς ξεκίνησε συνεργασία με σύλλογο του Μεξικού ώστε να αναδειχθούν ταλέντα από τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής.



Ματίας Αλμέιδα: Τεράστιας σημασίας κίνηση από την ΑΕΚ που με τη συμβολή του Αργεντίνου τεχνικού ήρθε σε συμφωνία με την μεξικανική ομάδα Ατλέτικο Μορέλια, με στόχο την ανάδειξη ταλέντων από την χώρα της Κεντρικής Αμερικής σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Soyfootball.

Μάλιστα στην Αθήνα βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου από το Μεξικό, όπου και βρέθηκε με τον τεχνικό της Ένωσης, μιας και γνωρίζονται από το κοινό τους πέρασμα στην Τσίβας, με τον Χοσέ Λουίς Χιγκέιρα να ευχαριστεί δημόσια τον Pelado λέγοντας παράλληλα πως με αυτή τη συμφωνία θα μπορούν να αγωνιστούν Μεξικάνοι παίκτες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη.

«Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ Ματίας για τη βοήθειά σου και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξες στο να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία με την ΑΕΚ. Πάντα πίστευες στο Μεξικάνικο ποδόσφαιρο και αυτό σε ευχαριστεί. Είμαι σίγουρος πως θα αφήσεις το στίγμα σου στην ΑΕΚ, όπως κάνεις πάντα, με τα πρωταθλήματα που θα κερδίσεις και τη φιλοσοφία σου. Είμαι σίγουρος πως θα οδηγήσεις την ομάδα ξανά στο Champions League πολύ σύντομα, το αξίζεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χοσέ Λουίς Χιγκέιρα για τη συνεργασία με την ΑΕΚ με τη συμβολή του Ματίας Αλμέιδα.

  Το πείραγμα Μιλουτίνοφ σε Βεζένκοφ για το Εuroleague Fantasy (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό – “Δεν υπάρχει όριο στην κατρακύλα – Μπαλτάκος-Μπένετ προκαλούν με… Διαμαντοπούλοβιτς”


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: