Το ανακοίνωσε η Εφές – Αυτό τελικά το πρόβλημα του Σίνγκλετον – Πότε επιστρέφει στη δράση (ΒΙΝΤΕΟ)


Το ανακοίνωσε η Εφές – Αυτό τελικά το πρόβλημα του Σίνγκλετον – Πότε επιστρέφει στη δράση (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Ο Αμερικανός παίκτης τρόμαξε τους πάντες με το πρόβλημα υγείας που υπέστη όμως σύμφωνα με τον γιατρό της τουρκικής ομάδας τα πράγματα είναι καθησυχαστικά και πλέον μετράει ανάποδα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. 



Κρις Σίνγκλετον: Λήξη… συναγερμού για τον Αμερικάνο αθλητή μιας και όπως ανέφερε ο γιατρός της Εφές τελικά δεν υπέστη έμφραγμα, όπως ήταν ο αρχικός φόβος, αλλά διαγνώστηκε με περικαρδίτιδα με τον ίδιο να συνεχίζει την θεραπεία του, την οποία ανταποκρίνεται καλά, για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες και μετά από ένα περίπου μήνα θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

«Από την Τετάρτη (3/5) φιλοξενούμε στον ασθενή στο νοσοκομείο μας. Στην αρχή, ένιωθε έναν πόνο στο στήθος. Αρχικά, υποβάλαμε τον ασθενή σε αγγειογραφία, η οποία δεν έδειξε κάποια καρδιοαγγειακή απόφραξη. Άρα, ο ασθενής δεν υπέστη έμφραγμα.

Οι υπόλοιπες εξετάσεις έδειξαν την κατάστασή του. Τότε, διαγνώσαμε ότι ο ασθενής έχει περικαρδίτιδα. Τι είναι η περικαρδίτιδα; Περικαρδίτιδα είναι μία φλεγμονή στην καρδιά. Είναι μία προσωρινή κατάσταση, η οποία συνήθως προκαλείται από μόλυνση. Οι ασθενείς συνήθως αναρρώνουν σε 2-3 εβδομάδες. Ορισμένες φορές η διαδικασία μπορεί να πάρει 1-2 μήνες, αλλά συνήθως είναι σε 2-3 εβδομάδες. Το ίδιο θα ισχύει για τον Κρις.

Αμέσως ξεκινήσαμε θεραπεία και ο οργανισμός του ανταποκρίνεται εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Θα ξεκουραστεί για 1-2 εβδομάδες, αλλά θα του πάρει περίπου έναν μήνα για να επιστρέψει στο γήπεδο. Όλο αυτό το διάστημα θα τον παρακολουθούμε στενά. Έπειτα από έναν μήνα, θα μπορεί κανονικά να επιστρέψει στην αθλητική του ζωή και να συνεχίσει την καριέρα του στο μπάσκετ
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός της Εφές για την κατάσταση του Κρις Σίγκλετον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: “Βήματα ο Σλούκας – Με δάσκαλο τον Κιλλ Μπιλ και Αναστόπουλο…” (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: