Νικολακόπουλος: "Ο Σαμασέκου κέρδισε μια θέση και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό"


Νικολακόπουλος: “Ο Σαμασέκου κέρδισε μια θέση και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό”


Διαφ.

Για την προετοιμασία των Ερυθρόλευκων ενόψει του προσεχούς ντέρμπι με τους Πράσινους αναφέρθηκε ο έμπειρος ρεπόρτερ που σημείωσε ότι ο Αφρικανός με την παρουσία του κόντρα στην ΑΕΚ κέρδισε θέση και στην ενδεκάδα του επερχόμενου παιχνιδιού.



Ολυμπιακός: Τόσο για τον αγώνα των Ερυθρόλευκων κόντρα στην ΑΕΚ όσο και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος σημειώνοντας ότι ο Σαμασέκου, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση Μίτσελ, με την παρουσία του κόντρα στην ΑΕΚ “κέρδισε” μια θέση στην ενδεκάδα απέναντι στους Πράσινους.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε για τον Μπα ότι επιβεβαιώθηκε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική και είναι αμφίβολο ως δύσκολο να παίξει στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, με τον Ανιγκό πάντως να τον περιμένει και σε περίπτωση που τελικά ο Αφρικανός δεν μπορεί να είναι διαθέσιμος στην αποστολή θα μπει ο Μπα.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρόταση ΠΑΟ σε Καμπάτσο είναι τέτοια που ούτε η Ρεάλ μπορεί να την φτάσει – Ποιο το τελικό… εμπόδιο!

 

Διαβάστε επίσης: