Απαντήσεις Ντέμη για διαιτησία και… γκέλα – "Η ΑΕΚ μπορούσε να χάσει – Διαφορετικός με Παναθηναϊκό ο…"


Απαντήσεις Ντέμη για διαιτησία και… γκέλα – “Η ΑΕΚ μπορούσε να χάσει – Διαφορετικός με Παναθηναϊκό ο…”


Διαφ.

Η ανάλυση του Ντέμη Νικολαΐδη για το ντέρμπι της Ένωσης με τον Ολυμπιακό και τι προβλέπει για το κρίσιμο ματς που ακολουθεί, απέναντι στον Άρη.
 



Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή του Monday FC της Nova την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να είχαν νικήσει, ενώ τόνισε πως η Ένωση έχει το πάνω χέρι στο ματς με τον Άρη.

«Το παιχνίδι στο Βικελίδης θα κριθεί από την απόδοση της ΑΕΚ. Έχει καλύτερη ομάδα, έχει κίνητρο. Το τι ΑΕΚ περιμένω; Δεν έχω ιδέα. Πώς θα εμφανιστούν οι παίκτες, αν θα είναι κουρασμένοι. Αν η ΑΕΚ είναι γνωστή ΑΕΚ, θα νικήσει. Ο Άρης, πάντως, είχε εμφανιστεί καλά στη Φιλαδέλφεια. Είχε δυσκολέψει την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Περίμενα τον Ολυμπιακό να βγει να μην το χάσει και το έκανε. Η ΑΕΚ έπαιξε με δύο αριστερά μπακ, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση ήταν ο Πινέδα. Έλειψε ο Πινέδα, αλλά για να έλειπε, υπήρχε λόγος», ανέφερε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και συνέχισε: «ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει το ματς.

Η ΑΕΚ ήταν κουρασμένη. Ο Λιβάι είχε διαφορά με τον Λιβάι του Παναθηναϊκού. Ίσως να μην ενήργησε σωστά λόγω κόπωσης. Ο Αθανασιάδης ήταν εκεί όταν χρειάστηκε», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης, ο οποίος επισήμανε πως «ο Ολυμπιακός μπλόκαρε Τσούμπερ, δυσκόλεψε την ανάπτυξη της ΑΕΚ. Έλειπε ένας Μάνταλος, ένας Πινέδα στο κέντρο να κουβαλήσει μπάλα. Έβγαινε καλά στις αντεπιθέσεις ο Ολυμπιακός»
.

Συνέχισε αναφέροντας: «Δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω γκέλα για την ΑΕΚ το 0-0, με τον Ολυμπιακό έπαιζε. Έχει σημασία που δεν το έχασε το ματς, θα μπορούσε να το χάσει», είπε επίσης ο Νικολαΐδης και επισήμανε πως «την ΑΕΚ θα τη βόλευε να έπαιζε με το πρόγραμμα, πρώτα με τον Ολυμπιακό και μετά Παναθηναϊκό. Και αυτό το λέω, διότι η ΑΕΚ υπερτερεί σε ρόστερ».

Τέλος, μίλησε για τις διαιτησίες: «Πολύ καλές διαιτησίες και στα δύο ματς και στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Ούτε καν θα σχολιάσω τα όσα κάνουν με ανακοινώσεις και λένε πράγματα πριν. Δεν θα μπω στη διαδικασία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ολυμπιακός της Φιλαδέλφειας δεν χάνει από ΠΑΟ – Μεγάλο φάουλ από Αλμέιδα – Ανεπίτρεπτο για την ΑΕΚ

 
 

Διαβάστε επίσης: