Αποθέωση Κοτάρσκι από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ – "Να μην τον πουλήσει… – Τερματοφύλακας για το μέλλον"


Αποθέωση Κοτάρσκι από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ – “Να μην τον πουλήσει… – Τερματοφύλακας για το μέλλον”


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και μίλησε για τις εμφανίσεις του Κροάτη τερματοφύλακα τη φετινή σεζόν και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα.



Τάκης Παντέλης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Ντομινίκ Κοτάρσκι στο παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό και την ”επιστροφή” του μετά από το λάθος που έκανε στο 1-0.

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον κρατήσει και όχι να τον πουλήσει, είναι νεαρός ποδοσφαιριστής και σε έναν ποδοσφαιριστή που παίζει θα γίνουν λάθη και χθες κράτησε την ομάδα όρθια. Έχει πολλά χρόνια μπροστά του και… με βελτίωση.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει στο πρόσωπο του τον τερματοφύλακα που ψάχνει για το μέλλον , πρόκειται για ένα ταλέντο με ψυχική δύναμη που του επιτρέπει να στέκεται όρθιος μετά από ένα λάθος. Είναι πολύ δύσκολο να φορέσεις τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να είσαι βασικός, ειδικά στην Τούμπα, αν δεν πατήσεις το χόρτο του γηπέδου δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι».

  Μία επιστροφή στον ΠΑΟΚ αλλά και... άσχημα νέα για Λουτσέσκου

Για την παρουσία του ίδιου στον ΠΑΟΚ: «Όταν είχα έρθει στον ΠΑΟΚ είχε πάει μπροστά στον καθρέφτη και είχα πει «ή θα φύγεις νύχτα ή θα γίνεις ήρωας», είπε ο Τάκης Παντέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: “Βήματα ο Σλούκας – Με δάσκαλο τον Κιλλ Μπιλ και Αναστόπουλο…” (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: