Δεν έφτανε στην Παρτιζάν η μαγική εμφάνιση Παπαπέτρου – Εφτάψυχη Ρεάλ το πήγε σε Game 5! (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν έφτανε στην Παρτιζάν η μαγική εμφάνιση Παπαπέτρου – Εφτάψυχη Ρεάλ το πήγε σε Game 5! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε ΜΑΓΙΚΗ εμφάνιση με ρεκόρ καριέρας για την Παρτιζάν (σ.σ. 18 πόντοι), ο Ζακ ΛεΝτέι έπαιξε και για τον Πάντερ τελειώνοντας με 25 πόντους, ωστόσο η Ρεάλ έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2 με το τελικό 85-78 και στέλνοντας την πρόκριση πίσω σε Game 5 στη Μαδρίτη!



Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης: Η επική σειρά συνεχίζεται, η πρόκριση στο Final-4 θα κριθεί στη Μαδρίτη. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε ΜΑΓΙΚΗ εμφάνιση με ρεκόρ καριέρας για την Παρτιζάν (σ.σ. 18 πόντοι), ο Ζακ ΛεΝτέι έπαιξε και για τον Πάντερ τελειώνοντας με 25 πόντους, ωστόσο η Ρεάλ έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2 με το τελικό 85-78 και στέλνοντας την πρόκριση πίσω σε Game 5 στην Ισπανία!

Το ματς

Σοκαρισμένη (και) από το μακελειό με τον 14χρονο μαθητή που σκόρπισε το θάνατο στη Σερβία μπήκε στη Stark Arena η Παρτιζάν, που είδε τη Ρεάλ στο ξεκίνημα να κυριαρχεί και να ξεφεύγει ακόμα και με διψήφια διαφορά, μετά το τρίποντο συγκεκριμένα του Μούσα (7-17). Η ομάδα του Ζοτς προσπαθούσε να αντιδράσει και το έκανε αποσπασματικά με ΛεΝτέι και Νάναλι (11-19), όμως οι Μαδριλένοι έβρισκαν σταθερά λύσεις στη δική τους επίθεση.

Οι Ισπανοί σκόραραν με απίστευτη συνέπεια από τα 6.75, με τον Χάνγκα μόνο του να έχει κάποια στιγμή 3/3 τρίποντα και συνολικά η ομάδα του Τσους Ματέο 5/9! Μάλιστα με εύστοχο σουτ τριών πόντων του Χεζόνια εκτόξευσαν τη διαφορά στο +14 (13-27), με το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου να διαμορφώνεται στο 15-17 δια χειρός Ιωάννη Παπαπέτρου.

  Χαμός με Χιμένεθ! Νέες αποδοκιμασίες και ατάκες για ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη δεύτερη περίοδο ο Παπαπέτρου αποδείχθηκε το κρυφό “κλειδί” του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την ανατροπή! Πετυχαίνοντας 7 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο, ειδικότερα, ο Έλληνας φόργουορντ έφερε με δικό του τρίποντο την Παρτιζάν σε απόσταση 6 πόντων (26-32), δίνοντας έτσι το σήμα και στους συμπαίκτες του να ξαναμπούν για τα καλά στο ματς.

Η εικόνα του αγώνα είχε αλλάξει εντελώς πια μορφή και λίγο μετά, με follow κάρφωμα του ΛεΝτέι, οι γηπεδούχοι έριξαν μετά από ώρα τη διαφορά στην ελάχιστη τιμή της (39-40)! Με τρίποντο του Άντζουσιτς οι Σέρβοι ισοφάρισαν κιόλας σε 42-42, ωστόσο το σκορ του ημιχρόνου διαμόρφωσε με 3/3 βολές ο Γιουλ (42-45), έπειτα από αχρείαστο φάουλ που του έκανε ο Μαντάρ.

Η εκκίνηση στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν κοντά σε ό,τι είδαμε στο δεύτερο. Παρτιζάν και Ρεάλ μονομαχούσαν πλέον στα ίσια για τη νίκη, με τον Παπαπέτρου να φτάνει τους 11 πόντους και να ηγείται της ομάδας του. Μάλιστα 5:05 πριν το φινάλε της περιόδου, ο Άντζουσιτς με νέο εύστοχο σουτ τριών πόντων έβαλε για πρώτη φορά τους Ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου μπροστά (51-49)!

Ο Παπαπέτρου είχε αποφασίσει να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα της Παρτιζάν (σ.σ. τελείωσε με ρεκόρ καριέρας σε πόντους), ευστοχώντας και σε δεύτερο προσωπικό τρίποντο που έδωσε στους Ασπρόμαυρους, ξανά, τα ηνία (54-52). Η Ρεάλ Μαδρίτης εκεί πάντως έβγαλε αντίδραση με Ταβάρες και Ντεκ να βγαίνουν μπροστά, τρέχοντας ένα επιμέρους 9-1 για το εκ νέου προσπέρασμά της (55-61). Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους Ισπανούς σε θέση οδηγού, αλλά τα πάντα για το ροζ φύλλο αγώνα να μένουν ανοικτά.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο… έσπασαν καρδιές για τη νίκη, με τον Παπαπέτρου και πάλι να κάνει τα πάντα στο παρκέ για την Παρτιζάν και με 4 συνεχόμενους πόντους του, να κρατά ζωντανή σε κρίσιμο σημείο την ομάδα του (64-68). Οι Σέρβοι είχαν τεράστια “πληγή” τις χαμένες βολές, μετρώντας ποσοστό ευστοχίας στο όριο του 50% από τη γραμμή της “φιλανθρωπίας”. Βαδίζοντας προς το τέλος ο Ζακ ΛεΝτέι είχε πάρει το “όπλο” του και με συνεχόμενα καλάθια έκανε το 70-71. Ο τρομερός Ντεκ απάντησε ηχηρά με δύσκολο γκολ-φάουλ για το 70-74, 4:57 πριν τη λήξη στη Stark Arena, όμως ο Αργεντινός στάθηκε άτυχος στη συνέχεια, αποχωρώντας τραυματίας (σ.σ. σοβαρά όπως φάνηκε μάλιστα) από το παρκέ.

  Παίκτης "πιάστηκε" ντοπέ με μαριχουάνα μετά από ματς με την ΑΕΚ!

Πάνω που η Ρεάλ φαινόταν να καθαρίζει το ροζ φύλλο, ο Γιαμ Μαντάρ με δύο κλεψίματα σε χρόνο… μηδέν έδωσε 4 πόντους στην Παρτιζάν, η οποία 1:19 πριν το φινάλε έφτασε να ρίξει τη διαφορά στους 2 (78-80). Απίστευτο καλάθι και φάουλ του Ταβάρες, ωστόσο, έδωσε οριστικά πια τη νίκη στη Ρεάλ, με το τελικό 85-78 υπέρ των Μαδριλένων να στέλνει την επική αυτή σειρά σε Game 5 στη Μαδρίτη!

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα εδώ.

Τα δεκάλεπτα: 15-27, 42-45, 55-61, 78-85.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: