"Αυτό… πληρώνει η ΑΕΚ με τον Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση – Θα είχε πάρει ήδη πρωτάθλημα με Αραούχο"


"Αυτό… πληρώνει η ΑΕΚ με τον Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση – Θα είχε πάρει ήδη πρωτάθλημα με Αραούχο"


Διαφ.

Η κριτική στον άσο της Ένωσης παρά την εξαιρετική του σεζόν και η σύγκριση με τον Αργεντινό που θα είχε βάλει έστω ένα γκολ στα δύο τελευταία ντέρμπι
 



Περί Πινέδα, Ρότα, αλλά Λιβάι στην ΑΕΚ

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε μέσω της εκπομπής των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου στον bwinΣΠΟΡ 94,6 στην ετοιμότητα του Πινέδα -τονίζοντας ότι εκτιμά πως θα είναι στο 100% ενόψει «Κλ. Βικελίδης»- και του Ρότα. Για αμφότερους πιστεύει ότι θα αγωνιστούν απέναντι στον Άρη (7/5, 20:00), με τον πρώτο να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα (έπαιξε ως αλλαγή κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό) και τον 2ο στη σύνθεση της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τη συζήτηση που έχει γίνει για την αποτελεσματικότητα του Λιβάι Γκαρσία σχολίασε: «Δεν έχει το εύκολο γκολ. Είναι κάτι που συμβαίνει από την αρχή της σεζόν. Αυτό είναι το κόστος της ΑΕΚ με Λιβάι Γκαρσία, έχει βάλει 14, έχει χάσει 20». Επιπλέον, συμφώνησε με την άποψη του Αντώνη Καρπετόπουλου ότι ο Αραούχο θα είχε σκοράρει τουλάχιστον σε ένα από τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Παράλληλα, στο αν θεωρεί ότι ο Λιβάι έχει επηρεαστεί από… σειρήνες που έχουν ηχήσει από το εξωτερικό, ήταν κάθετος: «Πρόταση από τη Μονπελιέ δεν ήρθε στην ΑΕΚ. Υπάρχουν πολλές σκοπιμότητες αυτήν την περίοδο. Ούτε κρούση για 10 εκατομμύρια ευρώ έγινε».

  Κούγιας: Λάθος η μεταγραφή Μαρσιάλ - Τι να προσφέρουν Γουίλιαν-Λαμέλα...


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: