Αποκάλυψη για 2 ιδιοκτήτες μεγάλων ομάδων: Μυστικό ραντεβού στο κότερο – Μεσολαβητής διάσημος τραγουδιστής!


Αποκάλυψη για 2 ιδιοκτήτες μεγάλων ομάδων: Μυστικό ραντεβού στο κότερο – Μεσολαβητής διάσημος τραγουδιστής!


Διαφ.

Ανατροπή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στις μεταγραφές! Η συνάντηση κορυφής με ρήτρα… εμπιστευτικότητας, τα νέα δεδομένα στη Super League, ο… μεσολαβητής με την τεράστια καριέρα στο τραγούδι και η έντονη φημολογία για τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Bonus: Τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό στην ΑΕΚ;



Super League: Το πρωτάθλημα θα κριθεί – όπως όλα δείχνουν – την Κυριακή, προτελευταία αγωνιστική των play offs αλλά στα… παρασκήνια του ελληνικού ποδοσφαίρου εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι (μέχρι πρότινος) ισορροπίες που αλλάζουν και οι νέες συμμαχίες που πάνε να δημιουργηθούν, με φόντο τόσο το φινάλε αυτής της σεζόν, όσο και την επόμενη!

Γιατί το γράφω αυτό; Επειδή η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει για το ραντεβού (με…ρήτρα εμπιστευτικότητας) που έγινε πριν από ημέρες, μεταξύ δυο ιδιοκτητών μεγάλων ομάδων!! Η συνάντηση τους έγινε σε…κότερο και ήταν “μυστική”!! Μάλιστα το… συμπεθεριό (ο μεσολαβητής για να τα βρουν)  το έκανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος ήταν και παρών στο ραντεβού. Μαζί με ένα ακόμη… ουδέτερο πρόσωπο από άλλους χώρους! Λεπτομέρεια: μένει το καλοκαίρι να δούμε αν θα υπάρχουν και μετακινήσεις ποδοσφαιριστών μεταξύ τους, γιατί και εδώ ακούστηκαν διάφορα (ονόματα)…

  Μήνυμα Ηλιόπουλου για αεροδρόμιο και Μαρσιάλ με... James Bond (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: εκτός από την αστοχία και την ατυχία της, ειδικά στην αναμέτρηση της “Λεωφόρου”, πλήρωσε και τα πάρα πολλά κρούσματα ιώσεων που εμφανίστηκαν/”κτύπησαν” τα Σπάτα  την τελευταία εβδομάδα και πριν από τα δυο μεγάλα ντέρμπι των “κιτρινόμαυρων”! Λέγεται μάλιστα πως την περασμένη Παρασκευή η πρώτη 5άδα παικτών που αρρώστησαν ήταν οι Ρόττα/Λιβαι Γκαρσία/Σιμάνσκι/Αμραμπατ/Μανταλος! Ο κορωνοϊός πάντως δεν έχει εγκαταλείψει το στρατόπεδο της ΑΕΚ αφού ακόμη και χτες (Πέμπτη) ταλαιπωρούσε εκτός από μέλη της ομάδας  μέχρι και το προσωπικό!! Ενδεικτικό αυτό που έλεγε στο… Κορωπί, σε συμπαίκτες του, Έλληνας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον οποίο παίκτης της ΑΕΚ μέσα στο ματς του είπε κάποια στιγμή… “να με μαρκάρεις αλλά κράτα και μια απόσταση γιατί είμαι φουλ στον ιό”!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τίναξε την μπάνκα” ο Σωκράτης Κόκκαλης – Στα 5,62 εκατ. οι αμοιβές του – Ετοιμάζει νέα τεράστια επένδυση!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: