Πάει για την ολική ανατροπή ο Πασχαλάκης – Ανοικτό να επιστρέψει και να παίξει πριν το τέλος της σεζόν!


Πάει για την ολική ανατροπή ο Πασχαλάκης – Ανοικτό να επιστρέψει και να παίξει πριν το τέλος της σεζόν!


Διαφ.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις στον Ολυμπιακό θα έμενε εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, αλλά όπως φαίνεται ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει βαλθεί να επιστρέψει σε χρόνο… ρεκόρ!



Ολυμπιακός: Πολύ άτυχος στάθηκε πρόσφατα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος διαγνώστηκε με κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις θα έμενε εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, χάνοντας τη συνέχεια των πλέι οφ της Super League και βλέποντας τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να τον αντικαθιστά κάτω από τα δοκάρια. Όπως συνέβη ήδη, άλλωστε, στο ισόπαλο (0-0) ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

H αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στους αγωνιστικούς χώρους, πάντως, έχει ξεκινήσει. Ο διεθνής γκολκίπερ ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα, ώστε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο γόνατό του.

Βάσει της πρώτης εκτίμησης, όπως προαναφέραμε, ο Πασχαλάκης θα έχανε το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Ωστόσο αυτή τη στιγμή φαίνεται πως κάνει αγώνα δρόμου, έτσι ώστε να προλάβει το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.  

 

Διαβάστε επίσης: