Βόμβα στο πρωτάθλημα: Έκτακτο ΔΣ για αναβολή λόγω αιτήματος του ΠΑΟ!!!


Βόμβα στο πρωτάθλημα: Έκτακτο ΔΣ για αναβολή λόγω αιτήματος του ΠΑΟ!!!


Διαφ.

Πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει για τα παιχνίδια της αυριανής μέρας στη Σούπερ Λιγκ, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει αποστείλει πρόταση για αναβολή της!



Αίτημα αναβολής της αγωνιστικής απέστειλε προς τη Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει 24 κρούσματα Covid μια μέρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Τριφύλλι μετρά από χθες το βράδυ επιβεβαιωμένα 14 θετικά τεστ ποδοσφαιριστών και 10 μελών του staff.

Με βάση το αίτημα της πράσινης ΠΑΕ και εφόσον συναινέσει η πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ Λίγκα, όλοι οι αγώνες των πλέι οφ θα πρέπει να αναβληθούν λόγω ισονομίας.

Η ανακοίνωση της Σούπε Λιγκ:

Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

  Ατακάρα Γκουαρντιόλα για Μαν. Σίτι - Τι είπε μετά το Χ με την Ίντερ

2/ Διάφορα.

Ως προς το αίτημα αναβολής από τον Παναθηναϊκό αναφέρουν ότι είναι η μόνη ομάδα στη λίγκα που κάνει κάθε μέρα μοριακό τεστ, με ο,τι αυτό συνεπάγεται και σε οικονομικό επίπεδο και σε ότι αφορά την ατομική ευθύνη. Με αυτό τον τρόπο έχουν έγκαιρη εικόνα για κάθε πιθανό κρούσμα ώστε να το απομονώσουν και να αποφευχθεί η διασπορά. Τρεις μέρες μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ανήμερα του αγώνα με την ΠΑΟΚ, υπήρχαν κάποιες πρώτες ενδείξεις πιθανών κρουσμάτων, μολονότι τα τεστ ήταν αρνητικά.

Την Πέμπτη υπήρχε ρεπό και στον εργαστηριακό έλεγχο της Παρασκευής προέκυψαν πάνω από 20 κρούσματα, που στην πλειονότητά τους αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι τουλάχιστον είναι είτε ασυμπτωματικοί είτε με ήπια συμπτώματα.

Αυτονόητα, λοιπόν, κατέθεσαν αίτημα αναβολής για αγωνιστικούς και ιατρικούς λόγους αλλά και για την δημόσια υγεία. Η τελική απόφαση είναι να βγει αύριο, όμως γίνονται ενέργειες να υπάρξει άμεση απάντηση εντός της ημέρας.

  Ανυπομονεί ο Μπρινιόλι - “Τα καλύτερα έρχονται” (pics)

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση ματ Γιαννακόπουλου – Φέρνει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία – Ενδιαφέρον από εταιρεία-κολοσσό!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: