Γιατί αποφασίστηκε τη Δευτέρα να γίνει η 9η αγωνιστική! Ποιά ήταν η επιθυμία του Παναθηναϊκού;


Γιατί αποφασίστηκε τη Δευτέρα να γίνει η 9η αγωνιστική! Ποιά ήταν η επιθυμία του Παναθηναϊκού;


Διαφ.

Η άτυπη διαβούλευση μεταξύ των ομάδων των πλέι οφ για τον ορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής της προτελευταίας στροφής του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος.



Το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, εξαιτίας των μαζικών κρουσμάτων κορωνοϊού ευοδώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Μαΐου 2023. Το «Τριφύλλι» υποστηρίζει, ότι 17 κρούσματα αφορούν ποδοσφαιριστές και 12 μέλη του υπόλοιπου τιμ.

 Έτσι η αγωνιστική δεν θα γίνει την Κυριακή, η Super League όμως αργότερα αποφάσισε και ανακοίνωσε, ότι η προτελευταία στροφή του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος θα γίνει μία μέρα μετά, δηλαδή τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν υπήρξε κάποια ψηφοφορία που να τέθηκε το θέμα επί τάπητος. Η λίγκα έκανε διαβουλεύσεις για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των ομάδων για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αγωνιστικής.

  Απάντηση Ολυμπιακού σε Μαρσιάλ - "Χτυπάει" Ρόχο και 11αδατο άσο της Ρίβερ!

Οι πέντε εκ των έξι ομάδων επιθυμούσαν η αγωνιστική να παιχτεί τη Δευτέρα. Η μοναδική ομάδα που επέμενε για την Τετάρτη 10 Μαΐου ήταν ο Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεμέδο για Ολυμπιακό και ΠΑΟ – Μπήκε… σφήνα η Αλ Φαϊσαλί – Μεταγραφή σε τιμή ευκαιρίας!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: