Πήρε το Κύπελλο με τρομερό Ροντρίγκο η Ρεάλ, δύσκολα 2-1 την Οσασούνα στον τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ κατέκτησε το Κύπελλο με τη βοήθεια του εκπληκτικού Ροντρίγκο, κερδίζοντας με δυσκολία 2-1 την Οσασούνα στον τελικό! (Δείτε το βίντεο)

Πήρε το Κύπελλο με τρομερό Ροντρίγκο η Ρεάλ, δύσκολα 2-1 την Οσασούνα στον τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Η Ρεάλ ζορίστηκε αφάνταστα απέναντι στην αξιόμαχη Οσασούνα, όμως οι τρομεροί Βινίσιους και Ροντρίγκο ήταν εκείνοι που της χάρισαν το 20ο Κύπελλο και πρώτο μετά το 2014 (2-1).



Το 20ο Κύπελλο Ισπανίας της ιστορίας της πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, νικώντας 2-1 στον τελικό της Σεβίλλης την σκληροτράχηλη Οσασούνα, η οποία έβαλε πολύ δύσκολα στην βασίλισσα.

Η ομάδα από την Παμπλόνα κόντραρε στα ίσια την Ρεάλ, κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ έχασε και κλασικότατες ευκαιρίες, όμως ο Ροντρίγκο και ο Βινίσιους ήταν σε φοβερή βραδιά και οδήγησαν τους μερένχες στο τρόπαιο.

Ο πρώτος σκόραρε και τα δύο γκολ των Μαδριλένων στο 2 και στο 70 ύστερα από δύο υπέροχες ενέργειες του δεύτερου, με την Οσασούνα να έχει ισοφαρίσει προσωρινά με τον Τόρο στο 58.

Αυτός ήταν ο 101ος τίτλος της Ρεάλ, με τον Κάρλο Αντσελότι να ντουμπλάρει τις κατακτήσεις Κυπέλλων με τη βασίλισσα, καθώς ήταν εκείνος που την καθοδήγησε και το 2014 στο Μεστάγια κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

  Η μαμά κατέστρεψε τη μεταγραφή διάσημου παίκτη - Eίχε ένα ασυνήθιστο αίτημα

Οι ενδεκάδες του τελικού:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Ντάνι Καρβαχάλ, Έντερ Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβινγκά – Κρόος (82’ Μόντριτς), Τσουαμενί (69’ Ρούντιγκερ), Βαλβέρδε – Ροντρίγκο (89’ Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ.

Οσασούνα (Γιαγκόμπα Αρασάτε): Ερέρα – Μονκαγιόλα, Αριδάνε, Νταβίντ Γκαρθία, Χουάν Κρουθ – Ρουμπέν Πένια (75’ Ρουμπέν Γκαρθία), Λούκας Τορό (86’ Κίκε Γκαρθία), Μόι Γκόμεθ (86’ Πάμπλο Ιμπάνιεθ) – Αϊμάρ Ορόθ, Μπουντιμίρ (70’ Τσίμι Άβιλα), Αμπντέ (70’ Κίκε Μπάρχα).  

 

Διαβάστε επίσης: