Πώς θα παίξουν τη Δευτέρα; Ασχημα νέα για ΠΑΟ, πόσα είναι τα νέα κρούσματα – Ενημέρωσε ήδη τη Λίγκα! (Vid)


Πώς θα παίξουν τη Δευτέρα; Ασχημα νέα για ΠΑΟ, πόσα είναι τα νέα κρούσματα – Ενημέρωσε ήδη τη Λίγκα! (Vid)


Διαφ.

Ζόρικα τα πράγματα για τους Πράσινους, σύμφωνα με όσα έδειξαν τα νέα τεστ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (7/5, 21:00).



Παναθηναϊκός: Καθόλου ενθαρρυντικά δεν είναι τα νέα για τους Πράσινους, οι οποίοι “χτυπήθηκαν” από τον κορωνοϊό πριν το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, η κατάσταση στο Τριφύλλι παραμένει πολύ άσχημη, όπως έδειξαν τα νέα τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες της ομάδας την Κυριακή (7/5). Για την ακρίβεια δύο παίκτες που αντιμετώπισαν πρόβλημα με τον κορωνοϊό τις τελευταίες ημέρες βγήκαν αρνητικοί, ωστόσο υπήρξαν δύο νέοι παίκτες που βρέθηκαν θετικοί! Θυμίζουμε πως ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει και μεγάλο μέρος του προπονητικού σταφ.

Συνολικά τα κρούσματα μεταξύ των παικτών στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού ανέρχονται στα 17, γεγονός που αποτελεί σοβαρό πρόβλημα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα των PCR ώστε να λάβει γνώση των ακραίων συνθηκών που επικρατούν στο Κορωπί. Αναμένουμε το αν η Λίγκα θα αναλάβει δράση, πιθανώς αποφασίζοντας την εκ νέου αναβολή του αγώνα, αφού τα 17 κρούσματα είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός, που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους τόσο για τους παίκτες του Τριφυλλιού όσο και για τους αντιπάλους.

  Εντολή Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Αυτός θα εκτελεί τα στημένα - Έκπληξη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άκυρο για Πάλμα στον Ολυμπιακό – Φαβορί η ΑΕΚ, αρέσει και ο Ιτούρμπε – Ταιριάζει για αντι-Μπερνάρ στον ΠΑΟ

 
 

Διαβάστε επίσης: