"Τέλειωσε, ο Παναθηναϊκός θα βγάλει ανακοίνωση μετά το ντέρμπι – Μία ώρα πριν η 11άδα" (Audio)


"Τέλειωσε, ο Παναθηναϊκός θα βγάλει ανακοίνωση μετά το ντέρμπι – Μία ώρα πριν η 11άδα" (Audio)


Διαφ.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση των παικτών στο Τριφύλλι και οι πιθανότητες να αναβληθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
 



Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για το ματς της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό, θέλοντας μόνο νίκη στο Φάληρο, προκειμένου να… αγκαλιάσει τον τίτλο!

Η έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα, ωστόσο, αναγκάζει το «τριφύλλι» να πάει, ουσιαστικά, στο μεγάλο αυριανό (8/5, 21:00) παιχνίδι χωρίς προετοιμασία. Μεταφέροντας, λοιπόν, τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων», ο Τάσος Νικολογιάννης υπενθύμισε πως «δεν έχει ανακοινωθεί αποστολή και η 11άδα, ουσιαστικά, θα αποφασιστεί μία ώρα πριν», τονίζοντας: «Θα πρέπει αύριο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μιλήσει με τους παίκτες του και να δει ποιοι είναι ετοιμοπόλεμοι, προκειμένου να σχηματίσει 11άδα και να κάνει τη διαχείρισή του στο παιχνίδι».

Και συνέχισε, λέγοντας για το γεγονός ότι τα ματς πήραν αναβολή για μόλις 25 ώρες μετά: «Το θέμα έχει τελειώσει. Η ομάδα είναι ήδη στο ξενοδοχείο. Ο Παναθηναϊκός θα πάει να παίξει κανονικά και όποια αντίδραση υπάρξει, θα είναι μετά το παιχνίδι. Η αγωνιστική ήθελαν στον σύλλογο να διεξαχθεί Τετάρτη, αλλά με τη σύμφωνη γνώμη των άλλων ομάδων, αποφασίστηκε να οριστεί τη Δευτέρα».

Από εκεί και πέρα, σημείωσε πως όλα όσα έχουν γίνει -και γράφονται- έχουν φέρει «πολύ μεγάλη συσπείρωση στην ομάδα, έχουν έχουν ατσαλωθεί οι παίκτες. Αν αυτό φτάνει για το πρωτάθλημα, θα το δούμε αύριο. Το ιδανικό θα ήταν να μην κριθεί ο τίτλος από τον Covid και αυτό δεν αφορά μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά όλες τις ομάδες».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη:

  Βέτο από την διοίκηση σε προπονητή να μην βάζει τον κορυφαίο παίκτη του!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: