Αυτό "τρέμουν" στον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!


Αυτό "τρέμουν" στον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!


Διαφ.

Έντονη η ανησυχία στις τάξεις των Ερυθρόλευκων. Διαβάστε τον λόγο.



Ματς, που ίσως κρίνει από σήμερα τον πρωταθλητή Ελλάδας, διεξάγεται απόψε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να ψάχνουν μόνο νίκη για να συνεχίσουν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Το παιχνίδι έχει περάσει ήδη από διάφορα εμπόδια, όπως είναι η αναβολή μίας ημέρας λόγω έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού στις τάξεις του Τριφυλλιού, όπου ο αριθμός θετικών PCR στην ομάδα έχει φτάσει τα 17, τουλάχιστον όσα αφορούν σε ποδοσφαιριστές.  

Ωστόσο, η απόφαση της Super League ήταν να γίνει κανονικά ο αγώνας απόψε το βράδυ (21:00) και ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παίξει, όπως μπορεί, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην ανακοινώνει αποστολή και να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει ποιοι παίκτες του θα είναι στην καλύτερη κατάσταση για να αγωνιστούν.

Φυσικά, όλο αυτό επηρεάζει άμεσα και τον Ολυμπιακό, που παρά την προετοιμασία που έχει κάνει, ανησυχεί αρκετά με τα πολλά κρούσματα των Πράσινων και τον κίνδυνο διασποράς που υπάρχει.

  Ο Τζολάκης απαντάει στο ερώτημα όλων για την εικόνα του φετινού Ολυμπιακού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόουτς από top Γραφείο ο Μαρινάκης – Περιμένει την… ανακοίνωση – Διετές ο Ρεμπρόφ, “στοίχημα” ο Κρέσπο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: