"Για τα μάτια του κόσμου η αναβολή – Θα μάθουμε την 11άδα λίγο πριν τη σέντρα – Η ΑΕΚ δεν είχε ανακοινώσει…"


“Για τα μάτια του κόσμου η αναβολή – Θα μάθουμε την 11άδα λίγο πριν τη σέντρα – Η ΑΕΚ δεν είχε ανακοινώσει…”


Διαφ.

Ο Νίκος Αθανασίου θεωρεί εντελώς προσχηματική την αναβολή μίας μέρας στην αγωνιστική μετά τα κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό.



Η μετάθεση της αγωνιστικής για μια μέρα δεν ωφέλησε ουσιαστικά κανέναν και φυσικά ούτε τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Η αναβολή έγινε για τα μάτια του κόσμου. Όταν αναγνωρίζεις υγειονομικό πρόβλημα, δεν αναβάλεις το ματς για μια μέρα. Σε μια φυσιολογική χώρα το ματς θα γινόταν την Κυριακή, έστω την Τετάρτη», τόνισε.

Όσο για τα πλάνα του Παναθηναϊκού εν όψει του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; «Ό,τι είναι να μάθουμε, θα το μάθουμε όταν ανακοινωθεί η ενδεκάδα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Εκτός είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Σένκεφελντ, ενώ ο Ρούμπεν αν είναι να παίξει, θα παίξει με πόνους όπως και προ ημερών», είπε.

Τέλος σημείωσε πως «… ο Παναθηναϊκός μόλις έστειλε την επιστολή στην λίγκα δημοσιοποίησε και τα κρούσματα. Η ΑΕΚ πριν το ντέρμπι στη Λεωφόρο δεν είχε ανακοινώσει πως έχει θέματα με ιώσεις μέχρι να βγει η ενδεκάδα της. Είναι λογικό για τις ομάδες να θέλουν να κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους πριν από τέτοια παιχνίδια».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν περιμένει ούτε… τη φιέστα ο Αλαφούζος – Τον υπογράφει με μεγάλο συμβόλαιο στον ΠΑΟ – “Οκ” Γιοβάνοβιτς!

 

  Γιουβέντους – Κόντε: Το σοκ, το βέτο και από το «σκάσε μαλ…» στο… δάχτυλο!

 

Διαβάστε επίσης: