Με μία απουσία στην Ελλάδα η Φενέρ – Ποιος δεν παίζει με Ολυμπιακό – Τι συμβαίνει με Μπιέλιτσα, Ουίλμπεκιν


Με μία απουσία στην Ελλάδα η Φενέρ – Ποιος δεν παίζει με Ολυμπιακό – Τι συμβαίνει με Μπιέλιτσα, Ουίλμπεκιν


Διαφ.

Έτσι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα οι Τούρκοι για το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας.



Ο Ντέβιν Μπούκερ φαίνεται πως θα είναι η μοναδική απουσία για τη Φενερμπαχτσέ στον 5ο αγώνα της σειράς των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για αύριο, Τρίτη (9/5, 21:30) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν είχε δηλωθεί για πρώτη φορά στη δωδεκάδα στο Game 4, στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο Ουίλμπεκιν δεν ήταν στη δωδεκάδα στα πρώτα τρία ματς. Εκτός δωδεκάδας και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια είχε μείνει ο επίσης τραυματίας Νεμάνια Μπιέλιτσα για τον σύλλογο της Τουρκίας. Τόσο ο Μπιέλιτσα όσο και ο Ουίλμπεκιν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα. Εκτός αποστολής έμεινε για πέμπτο διαδοχικό ματς με τον Ολυμπιακό ο Ντέβιν Μπούκερ.

Ακόμη, πάντως κι αν ταξιδέψουν στην Αθήνα, το γεγονός πως έχουν μείνει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης και ρυθμού, είναι κάτι που λαμβάνει υπ΄ όψη ο Ιτούδης στην απόφασή του για το αν θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής ή όχι στο πιο κρίσιμο ματς της σειράς, αυτό δηλαδή που θα κρίνει ποια εκ των δύο ομάδων θα «σφραγίσει» την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κάουνας. 

  Γιατί δεν έπαιξαν Σλούκας και Λεσόρ στο δεύτερο ημίχρονο με Παρτιζάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεότερα για Παπανικολάου εν όψει Φενέρ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: