Χαμός από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Caravel – Σε απόσταση από το πούλμαν λόγω covid! (pics)


Χαμός από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Caravel – Σε απόσταση από το πούλμαν λόγω covid! (pics)


Διαφ.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν πάει μαζικά στο Caravel για να εμψυχώσουν την αποστολή πριν το ντέρμπι… μισό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Μεγάλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στους Πράσινους.



Για το “αιώνιο” ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο ζουν και αναπνέουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, καθώς με νίκη η ομάδα ακουμπά με το… ενάμιση χέρι το πρωτάθλημα έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια!

Εκατοντάδες φίλοι του Τριφυλλιού έχουν ήδη συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο Caravel, όπου έχει καταλύσει η Πράσινη αποστολή, προκειμένου να ντοπάρουν ψυχολογικά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του πριν την αναχώρησή τους για το “Γ. Καραϊσκάκης”.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν φροντίσει να πάρουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, καθώς σε αντίθεση με προηγούμενες φορές το πούλμαν του Παναθηναϊκού είναι παρκαρισμένο στην πλαϊνή έξοδο του ξενοδοχείου, περικυκλωμένο από ασφάλεια και περιφραγμένο με κάγκελα. Ο λόγος φυσικά είναι η αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού, από τον οποίο ήδη η ομάδα μετρά 29 ενεργά κρούσματα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την Πράσινη “τρέλα” στο Caravel:

  Αγνώριστη γύρισε στον ΠΑΟΚ η κούκλα σύζυγός του Σαββίδη! Πόσο άλλαξε (ΦΩΤΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: