Αποσύρεται… παικταράς της Ρεάλ Μαδρίτης – Είδηση… βόμβα


Αποσύρεται… παικταράς της Ρεάλ Μαδρίτης – Είδηση… βόμβα


Διαφ.

Σαν επίλογο της καριέρας του βλέπει τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος σκέφτεται πολύ σοβαρά να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το καλοκαίρι του 2024.



Από την ημέρα που βρέθηκε στην Μαδρίτη, ο Εντέν Αζάρ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Για αυτό, αποτελεί βαρίδι για τη Ρεάλ Μαδρίτης που ψάχνει εδώ και καιρό να τον ξεφορτωθεί προκειμένου να ελαφρύνει το μισθολογικό φορτίο.

Ο Βέλγος ωστόσο φαίνεται αποφασισμένος να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους κι όταν το ταξίδι του στην Ισπανία φτάσει κι επίσημα στο τέλος του, τότε πιθανότατα θα αποσυρθεί!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το ισπανικό «Relevo», το οποίο τονίζει ότι ο 32χρονος σκέφτεται πολύ σοβαρά να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά εξάταπα το καλοκαίρι του 2024 και να ρίξει τίτλους τέλους σε μια εντυπωσιακή καριέρα.

Σύμφωνα με όσα συμπληρώνει το δημοσίευμα, ο Αζάρ νιώθει «χορτασμένος» με όσα έχει καταφέρει στο ποδόσφαιρο και νιώθει πως η Ρεάλ αποτελεί τον ιδανικό επίλογο για να ολοκληρώσει την ιστορία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

  Τελείωσε γρήγορα το ΒCL για τον ΠΑΟΚ - Αποκλεισμός από την Πετκίμσπορ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: