"Τρελαμένος" για κούπα ο Αλμέιδα – "Θέλω να έρθει η Κυριακή" – Απίστευτη ατάκα για τον κόσμο της ΑΕΚ (vid)


“Τρελαμένος” για κούπα ο Αλμέιδα – “Θέλω να έρθει η Κυριακή” – Απίστευτη ατάκα για τον κόσμο της ΑΕΚ (vid)


Διαφ.

Ανυπόμονος για την προσεχή Κυριακή εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στον Άρη που την φέρνει ένα βήμα πριν το φετινό πρωτάθλημα.



Ματίας Αλμέιδα: Στα… ουράνια πέταγε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη ο Αργεντίνος τεχνικός που τόνισε ότι ανυπομονεί για νέα τρίποντο την Κυριακή (14/5) απέναντι στον Βόλο ώστε να ακολουθήσει η απονομή του πρωταθλήματος, ενώ για ακόμα μια φορά αναφέρθηκε στους φίλους της ομάδας.

«Έπρεπε να έρθουμε να κερδίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι δεχόμενοι έναν γκολ. Ήμασταν σε… ένταση, ωστόσο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Για την ανατροπή του σκορ:

«Πάντα προσπαθούμε να παραμένουμε ήρεμοι, όταν τα παιχνίδια δεν πάνε καλά. Εμπιστεύομαι του παίκτες μου. Έχουν αποδείξει πως είναι πνευματικά πολύ δυνατοί.

Η φετινή σεζόν είναι πολύ καλά. Το παρόν μπορούμε να ζήσουμε με χαρά, αλλά με ηρεμία γιατί απομένει ένα παιχνίδι. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ:

  Τρέχει για μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Έκπληξη με πρώην της ΑΕΚ και top όνομα Ρεάλ!

«Συγκινούμαι όταν βλέπω τον κόσμο της ΑΕΚ. Νιώθω ευγνώμων που με έχουν επιλέξει σε αυτή την ομάδα. Ο κόσμος μεταδίδει την ενέργεια του στην ομάδα, στηρίζοντας μας όπου κι αν παίζουμε. Θέλω να έρθει η Κυριακή, να νικήσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί τους την κατάκτηση.

Μπορώ να το φανταστώ. Ξέρω τι μας περιμένει στο αεροδρόμιο. Το διασκεδάζω. Ελπίζω και πιστεύω πως στο τέλος της σεζόν θα πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει», είπε ο Ματίας Αλμέιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Πράσινα όνειρα για πρωτάθλημα έσβησαν στο Φάληρο – Έστειλε για φιέστα την AEK ο Ολυμπιακός!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: