Απίστευτη ιστορία! Ποδοσφαιριστής εξαφανίστηκε μετά την άρνησή του να μπει σε αγώνα σαν αλλαγή


Απίστευτη ιστορία! Ποδοσφαιριστής εξαφανίστηκε μετά την άρνησή του να μπει σε αγώνα σαν αλλαγή


Διαφ.

Ο αιγυπτιακός σύλλογος ENPPI ανέφερε ότι ο εξτρέμ της Έρικ Τραορέ από τη Μπουρκίνα Φάσο, έχει εξαφανιστεί από τότε που έφυγε από το γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με την Ασουάν στις 18 Απριλίου, αφού αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή.



Αίγυπτος: Ο αιγυπτιακός σύλλογος ENPPI ανέφερε ότι ο εξτρέμ της Έρικ Τραορέ από τη Μπουρκίνα Φάσο, έχει εξαφανιστεί από τότε που έφυγε από το γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με την Ασουάν στις 18 Απριλίου, αφού αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή.

Η ENPPI είπε ότι ο 26χρονος, ο οποίος ήταν δανεικός από τον σύλλογο Πιραμίντς, είχε κλείσει τα τηλέφωνά του αφού έφυγε από το γήπεδο του Καΐρου και οι προσπάθειες να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω της συζύγου και του μάνατζέρ του δεν είχαν αποτέλεσμα.

Ο σύλλογος, ο οποίος διοικείται από την κρατική εταιρεία πετρελαίου, είπε ότι ενημέρωσε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου ότι ο Τραορέ είχε εξαφανιστεί.

  Αποθέωση από τον κόσμο για τον ΠΑΟΚ στο Βόλο! Οργανωτής ο Τσάλοφ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ελπίζουμε απλώς να είναι σε καλή κατάσταση και να μπορέσουμε να συζητήσουμε τις τυπικές διαδικασίες αργότερα», δήλωσε ο μάνατζερ της ENPPI Μοχάμεντ Ισμαήλ στο αιγυπτιακό τηλεοπτικό δίκτυο Al-Nahar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο πρόβλημα σε Άρη πριν την ΑΕΚ – Εκτός κι άλλος βασικός μετά τον Πάλμα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: