Μεγάλες ατάκες Ντέμη: "Σκληρός με τον εαυτό του ο Γιοβάνοβιτς, εκπληκτικό αυτό που έκανε φέτος"! (Vid)


Μεγάλες ατάκες Ντέμη: “Σκληρός με τον εαυτό του ο Γιοβάνοβιτς, εκπληκτικό αυτό που έκανε φέτος”! (Vid)


Διαφ.

Χαρούμενος με την ΑΕΚ, αλλά όχι με την ατυχία του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Ντέμης, που έπλεξε το εγκώμιο της φετινής παρουσίας των Πράσινων στο πρωτάθλημα.



Με εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρθηκε στην φετινή πορεία του Παναθηναϊκού ο Ντέμης Νικολαΐδης, μιλώντας στην εκπομπή “Monday FC” της Nova.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δήλωσε χαρούμενος για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ και ότι θα το πάρει δίκαια, όμως τόνισε ότι και το Τριφύλλι να το έπαιρνε, θα το άξιζε.

Επίσης, κληθείς να σχολιάσει τα λεγόμενα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είπε ότι ήταν εκπληκτικό αυτό που παρουσίασε φέτος με λιγότερο ποιοτικό ρόστερ από την Ένωση και πως είναι πολύ σκληρός με τον εαυτό του.

«Είμαι χαρούμενος που πήρε τον τίτλο η ομάδα που αγαπώ, αλλά καθόλου με την ατυχία του Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ θα πάρει δίκαια το πρωτάθλημα, αλλά και ο Παναθηναϊκός να το έπαιρνε θα το άξιζε φέτος», τόνισε αρχικά ο Ντέμης.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε: «Δεν θεωρώ ότι έχασε το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, δεν το έχασε μόνος του, αλλά γιατί είχε απέναντί του μια πολύ δυνατή ΑΕΚ. Ο Γιοβάνοβιτς είναι πολύ σκληρός με τον εαυτό του. Ήταν εκπληκτικό αυτό που έκανε φέτος χωρίς να έχει ένα τόσο μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ όπως η ΑΕΚ».

Όσο για την εικόνα των Πράσινων στο ντέρμπι; «Ο Παναθηναϊκός φάνηκε εξαντλημένος από τον Covid. Φάνηκε σαν να κράτησε δυνάμεις στο πρώτο ημίχρονο, ίσως γιατί ο Γιοβάνοβιτς έκρινε ότι οι παίκτες του δεν θα μπορούσαν να αντέξουν σε υψηλό ρυθμό σε όλο το ματς. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ανέβηκε, αλλά δεν έκανε ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεφτίλισε ένα ολόκληρο σύστημα – Η ομιλία του θα “γεννήσει” Παναθηναϊκούς!  

  Ράβει το... 8ο ο Γιαννακόπουλος! Σιγουριά ενόψει νέας χρονιάς (ΦΩΤΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: