Έκανε την έκπληξη ο Κετσετζόγλου – Αυτόν έβγαλε MVP της ΑΕΚ – "Αξίζει ένα μπράβο στον Ολυμπιακό"


Έκανε την έκπληξη ο Κετσετζόγλου – Αυτόν έβγαλε MVP της ΑΕΚ – “Αξίζει ένα μπράβο στον Ολυμπιακό”


Διαφ.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τη διαδρομή της ΑΕΚ προς το πρωτάθλημα, τον στόχο για νταμπλ μετά από 45 χρόνια, αλλά και τους MVP της σεζόν.



Ο Κώστας Κετσετζόγλου χαρακτήρισε εκπληκτικό το ταξίδι της ΑΕΚ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μετά από πέντε χρόνια η ΑΕΚ επιστρέφει στην κορυφή και είναι μια μεγάλη μέρα, μια μεγάλη χαρά. Τα ξημερώματα είχε σχεδόν 10.000 κόσμο στο αεροδρόμιο. Έχουμε να περιμένουμε από το πρωί την Κυριακή, η Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι γεμάτη από νωρίς. Θα είναι μια μεγάλη γιορτή από το Σάββατο κιόλας. Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι το φετινό. Ό,τι και να γινόταν χθες, ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε το πρωτάθλημα, δεν θα άλλαζε κάτι γι’ αυτό που ζήσαμε φέτος δίπλα στην ομάδα. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει τις βάσεις για να συνεχίσει και του χρόνου», τόνισε.

  Μαθήματα Ηλιόπουλου σε Μαρσιάλ! Viral η φώτο ως συνοδηγός του Super Μάριο

«Αξίζει ένα μπράβο στον Ολυμπιακό, γιατί και χθες αλλά και στο ματς με την ΑΕΚ τα έδωσε όλα. Ενώ έδειχνε σε κατάσταση διάλυσης μετά το 1-3, εμφανίστηκε στα δύο ντέρμπι δυνατός. Έπαιξε και τα δύο παιχνίδια στα ίσα και οφείλουμε να το πούμε», πρόσθεσε.

Όσο για τους πολυτιμότερους της φετινής πορείας; «MVP είναι ο Αλμέιδα. Αν έπρεπε να πω έναν ποδοσφαιριστή, θα έλεγα τον Χατζισαφί, γιατί είναι η προσωποποίηση όλης της προσπάθειας που έκανε η ομάδα. Είναι πρότυπο παίκτη, μακάρι όλα τα νέα παιδιά να εμπνέονται όχι μόνο από τους πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές, αλλά και από παιδιά με τη νοοτροπία του Χατζισαφί».

Τέλος, υπενθύμισε πως η σεζόν δεν τελείωσε. «Η ΑΕΚ έχει να πάρει νταμπλ από το 1978, είναι πάρα πολλά τα χρόνια και ο στόχος του Κυπέλλου είναι πολύ σημαντικός. Στον τελικό του 2018 η ομάδα ήταν τραγική, ως προς την προσέγγισή της, αλλά αυτή τη φορά με τον Αλμέιδα είμαι βέβαιος πως θα κατέβει συγκεντρωμένη και με σεβασμό στο παιχνίδι», σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τρέλα” Μελισσανίδη με το πρωτάθλημα – Ρίχνει 6 εκατ. για μεταγραφή – Θέλει να τον ανακοινώσει στη φιέστα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: